Ella de la Puterea Dragostei a primit o veste teribilă. În ce stare se află mama ei, care suferă de o boală grea EXCLUSIV

Ella de la Puterea Dragostei a primit o veste teribilă. În ce stare se află mama ei, care suferă de o boală grea EXCLUSIV
Ella de la Puterea Dragostei, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Ella de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite. Cunoscuta fostă concurentă de la Puterea Dragostei, emisiune prezentată de Kanal D, a aflat că mama ei suferă de o boală gravă. Ce se întâmplă acum cu celebra brunetă și cum este starea celei care i-a dat viață? Fanii sunt îngrijorați pentru tânără.

Prezentă, zilele trecute, la lansarea clinicii din Constanta a doctorului Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie, Ella ne-a oferit un scurt interviu. Fosta vedetă Puterea Dragostei trece prin clipe cumplite din cauza bolii cumplite pe care mama sa o are. Din păcate, situația nu pare a se îmbunătăți.

Ella de la Puterea Dragostei, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

  • Cum reușești să-ți păstrezi zâmbetul pe buze, în condițiile în care ai probleme atât de mari cu mama ta?

Da, chiar ieri am aflat o veste foarte, foarte grea. Încerc să-mi ascund durerile și problemele personale, iar atunci când mă afișez în fața oamenilor să le dăruiesc un zâmbet. Consider că Dumnezeu mi-a dăruit cel mai frumos zâmbet din lume. Eu îl ofer mai departe, ca mai apoi și lumea să zâmbească. Ofer un zâmbet, atâta pot să dăruiesc și o fac din suflet.

  • Ce veste dureroasă ai primit?

După cum bine se știe, mama mea este bolnavă. De curând, am aflat că are metastaze. După acest eveniment voi pleca direct în Moldova.

  • Cum reușești să faci față situației?

Foarte, foarte, greu. Cu ajutorul persoanelor dragi merg însă mai departe și încerc să îi dau creierului impulsul de a accepta această situație. Dacă nu mă ajut eu, atunci cine?! Fiind singura fata și singurul lor copil, în aceste momente trebuie să fiu stâlp. Atât pentru mama, cât și pentru tata.

  • Ar fi fost un moment bun să ai un umăr lângă tine. Ești într-o relație?

Consider că Dumnezeu mi-a dat chiar în momentul potrivit. Suntem în cunoaștere, însă, în momentul de față, este cineva și îl las pe Dumnezeu să decidă dacă este o persoană potrivită pentru mine. Nu este persoană publică și nici nu-mi mai doream așa ceva.

Unde a fost surprinsă zilele trecute?

Tânăra încearcă să își ducă viața normal, deși este apăsată de griji. Aceasta speră ca mama ei să se însănătoșească, iar pentru asta continuă să fie înconjurată de prieteni în aceste vremuri tulburi. Mai exact, Ella a fost prezentă zilele trecute la lansarea clinicii doctorului Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie estetică și microchirurgie reparatorie.

Alături de brunetă au mai fost și foști colegi de platou de la emisiunea de dragoste de la Kanal D precum: Bianca Comănici sau Bogdan Mocanu. Tania Budi, Paula Iorga, Alessia, Eugenia Șerban sau Misty s-au numărat și ei printre invitați. Pe data de 3 iulie a fost inaugurată o nouă clinică estetică la Constanța, cu medici esteticieni cu experiență dobândită în spitalele și clinicile din: Moscova, Geneva, Londra, Paris, SUA și România.

„A venit timpul să așezăm domeniul chirurgiei estetice și reparatorii lângă celelalte ramuri importante ale medicinei. Pornim la drum cu o echipă medicală de elită, medici cu rezultate remarcabile în intervenții estetice de chirurgie facială și corporală. Avem alături absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și medici cu specializări dobândite în: Moscova, Geneva, Londra, Paris și SUA”
Hussein Shamieh, șeful clinicii

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI