02 iul. 2022 | 10:44

Elixirul magic pentru plantele tale. Va face minuni cu orice ocazie, trucul care este eficient

Diverse
Elixirul magic pentru plantele tale. Va face minuni cu orice ocazie, trucul care este eficient
Ce ingrasamant natural sa folosesti pentru plantele tale

Care este elixirul magic pentru plantele tale, potrivit horticultorilor. Va face minuni cu orice ocazie. Trucul care este foarte eficient se face doar dintr-un ingredient foarte banal, pe care îl are oricine în casă. Așadar, ce presupune acest truc, care îți va face plantele sănătoase și frumoase, vezi în rândurile de mai jos.

Cum readuci la viață o plantă aflată pe moarte. Ce îngrășământ natural să-i dai

Puteți face un îngrășamânt excelent cu coaja de banana pentru plantele de interior. Bananele conțin foarte mulți nutrienti diferiți care vor întări rădăcinile plantelor de grădină și de interior.

Îngrășămintele din coajă de banană pentru răsaduri le vor reînvia cu ușurință, vor contribui la creșterea activă și la o bună dezvoltare.

Cum se face îngrășământul cu coajă de banană

Trebuie subliniat că și pulpa de banane în sine este, de asemenea, un îngrășământ natural foarte bun. Pentru prepararea îngrășământului, pasați pulpa de la o banană coaptă cu ajutorul furculiței peste care  turnați o jumătate de pahar de apă.

Dacă aveți nevoie urgentă de a ajuta o plantă care se află pe moarte, atunci bananele pentru flori ca îngrășământ sunt un remediu de succes. Îngrășământul va readuce planta la viață ca prin minune. Banana pasată poate fi direct turnată în solul unde se află planta.

Coaja de banană este utilizată ca îngrășământ pentru plante, iar pentru a face acest lucru, umpleți un recipient cu coji de banane și lăsați-l la infuzat o zi.

Se va amesteca o parte de lichid cu 5 părți de apa. Tot ce trebuie să faceți este să udați în mod regulat plantele cu această soluție miraculoasă pentru plante. Nu aruncați cojile de banane, pentru că acestea pot fi folosite din nou. Peste cojile de banane rămase se pune din nou apă și se reia procesul anterior.

Zahărul, un alt îngrășământ natural

Zahărul este un îngrășământ popular folosit pentru fertilizarea plantelor de apartament. Se face un amestec dintr-o lingură de zahăr și un pahar de apă, iar amestecul se toarnă direct în ghiveci. Fertilizarea cu această soluție trebuie să aibă loc o dată pe săptămână, nu se folosește mai mult de 2-3 ori pentru că poate afecta negativ planta.

Îngrășământ din zaț de cafea

După ce se servește cafeaua, puneți zațul în ghiveci. Pământul va deveni mult mai ușor, crescând aciditatea solului. Ca să fertilizați plantele de apartament, puteți, de asemenea, să folosiți și infuzia de ceai, însă aceasta pe lângă efectele pozitive, poate avea și efecte negative, pentru că musculițele negre sunt atrase de infuzia de ceai din pământ.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro