28 mart. 2023 | 15:48

Eliminări șocante la Survivor România 2023. Daniel Pavel i-a lăsat fără cuvinte

Emisiuni TV
Eliminări șocante la Survivor România 2023. Daniel Pavel i-a lăsat fără cuvinte
Eliminări șocante la Survivor România 2023

Eliminări șocante la Survivor România 2023. Atmosfera se va schimba complet în Republica Dominicană, după deznodământul ediției de marți, 28 martie 2023. Cele două anunțuri făcute de Daniel Pavel i-au lăsat fără cuvinte atât pe Războinici cât și pe Faimoși. Ce s-a întâmplat în timpul Consiliului din această seară.

Două eliminări șocante la Survivor România 2023

Ediția de marți, 28 martie 2023, i-a găsit pe cei din echipa roșie cu moralul la pământ. Concurenții au făcut o scurtă recapitulare a ultimelor zile, ce au fost marcate de înfrângeri dureroase pe traseu. Pentru ei, ziua se va încheia cu un Consiliu în care vor mai pierde nu un membru, ci doi.

„A fost dureroasă ziua de ieri…și un joc umilitor, apoi și un joc pierdut care se simțea al nostru”, a spus Remus.

Tensiunile sunt încă mari în tabăra roșie, Remus Boroiu și Ionuț Iftimoaie având un schimb mai dur de replici. Iftimoaie, în vârstă de 44 de ani, a recunoscut că are și acum o atitudine reticentă în ceea ce-l privește pe colegul său de trib, despre care spune că mereu caută să arunce vina pe umerii altcuiva.

„Cauza tensiunii dintre cei doi este aceea că ei nu pleacă de la premiza că sunt slabi ca echipă”, a spus Zannidache, abia întors în jungla din Republica Dominicană, de data asta, ca mentor.

Emoțiile adevărate au venit însă la Consiliul de Eliminare. Întâlnirea celor două echipe a început cu un anunț șocant făcut de prezentatorul competiției. Daniel Pavel a dezvăluit numele primului Faimos care a părăsit în seara asta Survivor România 2023, nu ca urmare a votului publicului, ci din pricina unor probleme medicale confirmate recent de o serie de analize: Ada Dumitru.

„Nu doar un Faimos pleacă în această seară. În această seară ne vor părăsi doi concurenți. În dreptul unuia dintre Faimoși s-au efectuat analize medicale. Rezultatele au venit după momentul imunității personale. Suntem nevoiți să luăm o decizie bazată pe rezultatele analizelor medicale. Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din păcate, Ada, aceste rezultate dezvăluie o situație pe care nu ne-o dorim… sănătatea este de importanță capitală. Pentru tine, Survivor se încheie pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel, spre uimirea concurenților din echipa Faimoșilor.

Te-ar putea interesa și: Vestea uriașă pe care a primit-o Kamara la Survivor 2023. Ce se întâmplă cu micul Leon

„Eu plec dintre acești șerpi”

Vestea i-a luat prin surprindere, nu doar pe Faimoși, dar și pe Războinici. Cu lacrimi în ochi, concurenta și-a luat la revedere de la colegii săi de echipă, părăsind competiția din Republica Dominicană în aplauzele tuturor celor prezenți.

„Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de două săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile. E greu să explici ce trăiești aici.

Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat non stop împreună. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreună. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să vă bucurați în continuare de experiența asta”, a spus Faimoasa, cu ochii în lacrimi.

După plecarea Adei Dumitru, atmosfera s-a schimbat total. Concurenții din tribul roșu au fost nevoiți să facă nominalizări. Propunerea colectivă a fost Carmen Grebenișan, iar Remus Boroiu și Mihai Zmărăndescu au fost nominalizați de cei doi purtători de colan de imunitate.

La final, votul publicului a fost cel care a trimis acasă al doilea Faimos, în ediția de marți, 28 martie 2023. Pentru că a primit cele mai puține voturi, Mihai Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2023.

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a spus și Mihai Zmărăndescu.

Te-ar putea interesa și: Suma incredibilă primită de Lucianna Vagneti la Survivor 2023. Brazilianca a dat lovitura

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro