Eliminare surpriză la Survivor România. Anunțul lui Dan Pavel i-a uimit pe concurenți

de: Ana Chivu
12 04. 2022

Survivor România 2022 pierde încă un sportiv. Competiția își strânge rândurile, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va pune mâna pe marele premiul de anul acesta. Eliminarea din această seară a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Majoritatea fanilor show-ului sportiv și-au ales deja preferații și s-au obișnuit cu noua regulă: împărțirea triburilor în Tigrii și Vulturi. ,,Vreau să le urez colegilor multă baftă și le doresc succes în continuare”, a spus aceasta la consiliul de eliminare.

Survivor România 2022: eliminare incredibilă

Se strâng rândurile la Survivor România 2022! Emoțiile sunt chiar mai mari seară de seară, mai ales că toți concurenții trebuie să se obișnuiască în noile echipe.

Taberele au fost împărțite în jocurile anterioare de Elena Chiriac și Ștefania. Sportivii nu mai sunt parte a echipelor cunoscute la începutul concursului, dar cu toate astea luptă cu toate forțele pentru premiile care sunt puse la bătaie.

  • Din echipa Vulturilor fac parte: Elena Chiriac, CRBL, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.
  • Din echipa Tigrilor fac parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. Până la individuale, aceasta este formula în care concurenții se vor lupta.

Comunicarea a fost câștigată de Tigrii în această ediție, lucru care i-a bucurat enorm pe cei care își doreau extrem de tare să schimbe măcar câteva cuvinte cu cei de acasă.

Cine a părăsit competiția?

Eliminările sunt din ce în ce mai grele, mai cu seamă pentru concurenții care sunt atât de aproape de punctul final. Cu toate astea, visele unui sportiv s-au terminat în această seară.

”Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot ce mi-au arătat. Sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, așa cum am încercat și aici. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze că se poate și că ei pot câștiga.

Sper să fie bine, să se descurce și fără mine. Mă bucur, dar nu mă bucur. Mă bucur că ajung acasă și îmi văd familia, dar nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta.

O să încerc să mă împac cu acest gând. Vreau să le urez colegilor multă baftă și le doresc succes în continuare. Îmi pare bine că v-am cunoscut!”, a spus Mihaela Stan în ultima sa zi în această competiție.