13 iun. 2021 | 23:50

Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel

Monden
Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel
Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel

A fost un Consiliu plin de emoții și trăiri care mai de care mai intense. Daniel Pavel a făcut anunțuri care i-au bucurat pe unii, în timp ce pentru alții veștile au venit ca un fulger.

Eliminare surpriză la Survivor România. A plecat cu ochii în lacrimi

Unul dintre favoriții publicului au fost nevoiți să facă o nominalizare, iar unul dintre supraviețuitori a părăsit competiția astăzi.

Albert și Elena au ieșit favoriții publicului, iar Faimoasa a nominalizat-o pe Raluca. 

Favoriții de săptămâna trecută au fost Albert, de la Războinici și Ștefan de la Faimoși. Ei bine, în această săptămână au ieșit favoriți Albert Oprea și Elena Marin. 

Raluca a părăsit competiția Survivor, după ce a obținut cele mai puține voturi. Ea a ieșit din competiție cu ochii înlăcrimați.

„Nu știu ce să zic”, au fost primele cuvinte pe care Faimoasa a reușit să le scoată. Ea avea ochii în lacrimi chiar de dinainte ca Daniel Pavel să facă anunțul. În plus, cu puțin timp înainte ea vorbise cu prietenul ei Răzvan Botezatu, care a felicitat-o pentru cât a rezistat în competiție.

Faimoasa a spus că și-a învins niște frici peste care nu credea că va putea trece, precum frica de apă sau dormitul în natură. S-a declarat mândră de ea și de faptul că a rezistat în competiția Survivor mai mult decât ar fi crezut.

Ce s-a întâmplat în Consiliul de Nominalizare

Albert s-a declarat liniștit, spunând că nu are emoții. El a declarat că simte că Survivor nu se va termina pentru el, asta înainte să afle că este favoritul publicului, chiar dacă în ultimul timp a fost nevoit să stea pe bară, la sfatul medicului.

„Sunt bine, sunt liniștit. Nu am emoții, am trecut prin fazele astea de mult. E adevărat că lupta e mai strânsă între noi, dar eu am o doză de optimism că în seara asta simt că nu se va termina pentru mine, pentru că îmi doresc să merg mai departe în această competiției, pentru că simt că mai am câteva lucruri de dovedit. Sunt de foarte multe luni aici, am avut sentimente, stări, când am simțit că va ieși cineva.

De data asta nu mă încearcă niciun sentiment. Aștept deznodământul. Dacă e să rămân, merg pe același drum, dacă e să plec de acasă, nu o să fiu supărat, pentru că știu că doar publicul poate să decidă”, a spus Albert Oprea în Consiliu.

Ștefan a declarat că nu ar fi surprins dacă ar pleca acasă. El a mai spus că le-a promis colegilor de echipă că vor rămâne mai mulți decât Războinicii și până acum, acest lucru a fost îndeplinit.

„Sincer să fiu, pentru mine e o stare normală. Nu m-ar surprinde cu nimic dacă aș pleca, pentru că sunt sincer cu mine și sunt mândru de ce am făcut în aceste două luni. Singurul lucru de care îmi pare rău e că a trebuit să am neașteptatele mici conflictele pe care le poți avea când intri într-un loc nou. Dar consider că așa cum sunt un om cu capul pe umeri, am trecut peste acele probleme, așa cum au făcut și colegii mei. Promisiunea e făcută de a îi scoate pe războinici. Nu-mi pare rău dacă ar fi să ies. Nu am de ce să am vreun regret, dimpotrivă”, a spus Ștefan.

Elena, șocată să afle că e favorita publicului

A venit momentul să aflăm cine este favorit. Concurentul care a întrunit cele mai multe voturi din partea publicului în echipa Războinicilor în această săptămână este Albert (…) Concurentul care se află pe locul al doilea în clasamentul favoriților din această săptămână este Maria”, a spus Daniel Pavel. 

În plus, Elena și Albert s-au bucurat de același statut de favoriți ai publicului, fiind salvați de la o eliminare.

„Zâmbesc pentru că mă bucur foarte tare, asta înseamnă că nu o să ies eu în seara asta. Am sentimentul că nu va ieși niciunul dintre noi patru”, a spus Maria.

„Vreau să le mulțumesc celor care au încredere în mine și celor care m-au votat deși am stat pe bară. Simt că îmi regăsesc puterea, faptul că sunt favorit nu mă face decât să fiu mai doritor să vreau să merg și mai departe”; a spus Albert.

”Uau! Bună seara! Îmi bate inima ca unui pui, nu mă așteptam. Cumva, credeam că va fi sau va ieși Zanni și mă așteptam să fiu nominalizată. Sunt fără cuvinte. Mulțumesc din tot sufletul publicului”, a spus Elena.

Elena a fost rugată să nominalizeze pe cineva și a declarat că nu vrea să dea în cei vechi, care s-au chinuit să ajungă până acum. Faimoasa a declarat că nominalizarea a făcut-o pe criterii sportive și a spus numele: Raluca.

„E greu că nu (…) am rămas foarte puțini. O să încerc să fiu corectă.

O să încerc să nu mă iau nici după lucrurile rele care s-au întâmplat, nici după ceea ce noi am avut de împărțit, inclusiv din punct de vedere social, pentru că fiecare a luptat să ajungă până aici.

Pentru fiecare e important să ajungă până în finală. Nu o să dau în cei vechi. Nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. O nominalizez pe Raluca”

PlaySport
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Cancan.ro
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Capital.ro
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
EVZ.ro
BREAKING NEWS. Va fi sau nu RETRAS Cătălin Cîrstoiu
Adevarul
Mușețelul, planta desprinsă din Rai care face minuni. Era apreciată de mari oameni de știință, încă din antichitate
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine sunt echipele calificate în marea finală de la Asia Express. Dezvăluiri de senzație
Redactia.ro
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
Digisport.ro
Creatură cu un aspect de-a dreptul uluitor, descoperită pe fundul mării
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Digi24
Wow, ce schimbare!! Johnny Depp s-a tuns și a slăbit! Cum arată actorul, la aproape 61 de ani / FOTO
Unica.ro
Suveranistul Luis Lazarus, candidatul lui Șoșoacă, ia bani grei de la o multinațională
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Capital.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
VOUCHERE de 200 de euro. Cererile se depun până pe 20 mai
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro