Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel

Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel
Eliminare surpriză la Survivor România. A început să plângă după anunțul lui Daniel Pavel

A fost un Consiliu plin de emoții și trăiri care mai de care mai intense. Daniel Pavel a făcut anunțuri care i-au bucurat pe unii, în timp ce pentru alții veștile au venit ca un fulger.

Eliminare surpriză la Survivor România. A plecat cu ochii în lacrimi

Unul dintre favoriții publicului au fost nevoiți să facă o nominalizare, iar unul dintre supraviețuitori a părăsit competiția astăzi.

Albert și Elena au ieșit favoriții publicului, iar Faimoasa a nominalizat-o pe Raluca. 

Favoriții de săptămâna trecută au fost Albert, de la Războinici și Ștefan de la Faimoși. Ei bine, în această săptămână au ieșit favoriți Albert Oprea și Elena Marin. 

Raluca a părăsit competiția Survivor, după ce a obținut cele mai puține voturi. Ea a ieșit din competiție cu ochii înlăcrimați.

„Nu știu ce să zic”, au fost primele cuvinte pe care Faimoasa a reușit să le scoată. Ea avea ochii în lacrimi chiar de dinainte ca Daniel Pavel să facă anunțul. În plus, cu puțin timp înainte ea vorbise cu prietenul ei Răzvan Botezatu, care a felicitat-o pentru cât a rezistat în competiție.

Faimoasa a spus că și-a învins niște frici peste care nu credea că va putea trece, precum frica de apă sau dormitul în natură. S-a declarat mândră de ea și de faptul că a rezistat în competiția Survivor mai mult decât ar fi crezut.

Ce s-a întâmplat în Consiliul de Nominalizare

Albert s-a declarat liniștit, spunând că nu are emoții. El a declarat că simte că Survivor nu se va termina pentru el, asta înainte să afle că este favoritul publicului, chiar dacă în ultimul timp a fost nevoit să stea pe bară, la sfatul medicului.

„Sunt bine, sunt liniștit. Nu am emoții, am trecut prin fazele astea de mult. E adevărat că lupta e mai strânsă între noi, dar eu am o doză de optimism că în seara asta simt că nu se va termina pentru mine, pentru că îmi doresc să merg mai departe în această competiției, pentru că simt că mai am câteva lucruri de dovedit. Sunt de foarte multe luni aici, am avut sentimente, stări, când am simțit că va ieși cineva.

De data asta nu mă încearcă niciun sentiment. Aștept deznodământul. Dacă e să rămân, merg pe același drum, dacă e să plec de acasă, nu o să fiu supărat, pentru că știu că doar publicul poate să decidă”, a spus Albert Oprea în Consiliu.

Ștefan a declarat că nu ar fi surprins dacă ar pleca acasă. El a mai spus că le-a promis colegilor de echipă că vor rămâne mai mulți decât Războinicii și până acum, acest lucru a fost îndeplinit.

„Sincer să fiu, pentru mine e o stare normală. Nu m-ar surprinde cu nimic dacă aș pleca, pentru că sunt sincer cu mine și sunt mândru de ce am făcut în aceste două luni. Singurul lucru de care îmi pare rău e că a trebuit să am neașteptatele mici conflictele pe care le poți avea când intri într-un loc nou. Dar consider că așa cum sunt un om cu capul pe umeri, am trecut peste acele probleme, așa cum au făcut și colegii mei. Promisiunea e făcută de a îi scoate pe războinici. Nu-mi pare rău dacă ar fi să ies. Nu am de ce să am vreun regret, dimpotrivă”, a spus Ștefan.

Elena, șocată să afle că e favorita publicului

A venit momentul să aflăm cine este favorit. Concurentul care a întrunit cele mai multe voturi din partea publicului în echipa Războinicilor în această săptămână este Albert (…) Concurentul care se află pe locul al doilea în clasamentul favoriților din această săptămână este Maria”, a spus Daniel Pavel. 

În plus, Elena și Albert s-au bucurat de același statut de favoriți ai publicului, fiind salvați de la o eliminare.

„Zâmbesc pentru că mă bucur foarte tare, asta înseamnă că nu o să ies eu în seara asta. Am sentimentul că nu va ieși niciunul dintre noi patru”, a spus Maria.

„Vreau să le mulțumesc celor care au încredere în mine și celor care m-au votat deși am stat pe bară. Simt că îmi regăsesc puterea, faptul că sunt favorit nu mă face decât să fiu mai doritor să vreau să merg și mai departe”; a spus Albert.

”Uau! Bună seara! Îmi bate inima ca unui pui, nu mă așteptam. Cumva, credeam că va fi sau va ieși Zanni și mă așteptam să fiu nominalizată. Sunt fără cuvinte. Mulțumesc din tot sufletul publicului”, a spus Elena.

Elena a fost rugată să nominalizeze pe cineva și a declarat că nu vrea să dea în cei vechi, care s-au chinuit să ajungă până acum. Faimoasa a declarat că nominalizarea a făcut-o pe criterii sportive și a spus numele: Raluca.

„E greu că nu (…) am rămas foarte puțini. O să încerc să fiu corectă.

O să încerc să nu mă iau nici după lucrurile rele care s-au întâmplat, nici după ceea ce noi am avut de împărțit, inclusiv din punct de vedere social, pentru că fiecare a luptat să ajungă până aici.

Pentru fiecare e important să ajungă până în finală. Nu o să dau în cei vechi. Nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. O nominalizez pe Raluca”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI