Eliminare surpriză de la Survivor România 2022. Lupta s-a decis între Ionuț Popa și Marian Drăgulescu

Eliminare surpriză de la Survivor România 2022. Lupta s-a decis între Ionuț Popa și Marian Drăgulescu
Survivor România ediția din 23 mai 2022

Competiția Survivor România 2022 a fost trăită cu mari emoții din fața micilor ecrane de toți fanii show-ului sportiv. Mulți au pariat deja încă de la început pe cel pe care îl vedeau câștigător. Iată că după o luptă îndelungată doar unul va ajunge la final. De asemenea, un sportiv a scăpat de trăiri intense și s-a salvat. Strategiile și puterea de concentrare de pe parcursul proiectului și-au spus cuvântul. Telespectatorii au rămas surprinși de jocul din seara aceasta. Ce s-a întâmplat în teren?

Survivor România 2022: ediția din 23 mai

Elena Chiriac a surprins pe toată lumea învingând pe trei dintre cei mai puternici concurenți ai Survivor România, în ultimul serial Survivor România. Lupta s-a decis între Ionuț Popa și Marian Drăgulescu, iar cel care a părăsit Survivor România este Marian Drăgulescu. Sportivul își dorea din toată inima să rămână în competiție, dar nu a fost așa.

Ce spunea Marian Drăgulescu îniante de eliminarea de la Survivor

„Foștii Războinici vor să ne elimine pe noi. Ma flatează, mă consider un concurent puternic, am demonstrat-o, îmi doresc să rămân în competiție. Urmează să vedem ce scrie destinul pe pagina mea”, spunea Marian Drăgulescu înainte de eliminare.

Anunțul lui Dan Pavel a ținut România cu sufletul la gură

„Cel pentru care a fost ultimul joc, la Survivor România, acesta este concurentul care a întrunit la votul publicului, la numarul de voturi mai mic, este cel pentru care concursul se încheie acum, în aceasta seară este Marian Drăgulescu”, a spus Dan Pavel, prezentatorul Survivor România.

Mesajul lui Marian Drăgulescu după eliminarea de la Survivor România

„Mă bucur că am participat la Survivor România. O ușă se închide pentru mine, dar se vor deschide alte uși și oportunități. Mi-e dor de familie. Sunt recunoscător celor care au fost alături de mine, sper că l-eam oferit emoții frumoase. Dacă aș fi ratat această experiență mi aș fi știut ce pierd”, a spus Marian Drăgulescu, proaspăt eliminat de la Survivor România.

Survivor România este una din cele mai iubite competiții sportive de la noi. Fanii emisiunii trec cu mari emoții ediție de ediție în speranța să-și mai vadă preferatul și în etapa următoare.

Jocul ajunge ușor la final, moment în care se pot vedea strategiile sportivilor și modul în care au rezistat în fața presiunilor și condițiilor grele din junglă. O nouă eliminare a avut loc astăzi, 23 mai. Concurenții au participat la jocurile individuale.

Doar șapte participanți au avut ocazia să lupte în etapa azi. Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alex Delea, Ionuț Popa și Oana Ciocan au fost cei care s-au concentrat la maximum. Din păcate, nu toți au reușit să dea tot ce au avut mai bun în teren.

Singurul sportiv salvat este cel care câștigă individualele. Elena Chiriac a fost cea care a reușit să îi bată pe Ionuț Popa, Alex Delea și Blaze. Tânăra și-a pus sufletul în fiecare probă și i-a făcut mândri pe cei care o sprijină de acasă.

,,Ce fericire e în sufletul meu în momentul ăsta…am bătut cei mai buni trei băieți de la Războinici. Ei încă se luptă să accepte că au pierdut în fața mea. Mă bucur pentru imunitate.”, a spus Elena după ce s-a luptat cu adversarii săi.