Eliminare șocantă la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul chiar după probă

Eliminare șocantă la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul chiar după probă
Eliminare socanta la Survivor Romania, Daniel Pavel a facut anuntul

Surpriză de neimaginat în cadrul ediției terțe din Survivor România 2022. Unul dintre concurenți va fi eliminat într-o manieră cel puțin șocantă. Se lasă cu certuri puternice, probe dificile, lacrimi și tensiuni pe teren. Cine ar putea pleca acasă, chiar din a treia zi de competiție. Prezentatorul Daniel Pavel este cel care face anunțul.

Trei Faimoși sunt propuși către eliminare

Războinicii par să fie de neoprit în acest sezon de Survivor România. După ce au câștigat jocul de recompensă din prima ediție, iată că acum au fost victorioșii celei de-a doua ediții a show-ului din Republica Dominicană.

Echipa albastră a câștigat primul joc pentru imunitate al sezonului, reușind să se salveze de la nominalizare. Războinicii au avut parte de un consiliu liniștit, nu același lucru se poate spune despre Faimoși, care se văd în fața faptului împlinit.

Pe cât de uniți s-au dovedit a fi membrii echipei albastre, pe atât de dezbinate au fost vedetele în a doua ediție Survivor România 2. Tensiunile au atins cote maxime, iar scandalul dintre Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu a fost în prim-plan.

De asemenea, Faimoșii de la Survivor România l-au acuzat pe fostul luptător că ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa lui TJ Miles, Laura Giurcanu fiind cea care a adus în față aceste mărturii dure. La Consiliu au fost votați spre eliminare Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia.

Cine va fi primul concurent eliminat de la Survivor România 2022

Sezonul 3 Survivor România 2022 le aduce telespectatorilor o noutate, fiind vorba despre jocul pentru imunitatea personală. Despre ce este vorba? Ei bine, echipa care pierde jocul pentru imunitate participă la o altă probă de departajare.

Astfel, o fată și un băiat din echipa pierzătoare primesc un colan individual de imunitate, în timp ce toți ceilalți membri ai echipei intră la vot pentru nominalizare.

În ediția de marți, 18 ianuarie, atmosfera devine din ce în ce mai tensionată. Cătălin Zmărăndescu și Otilia Bilionera vor avea un conflict pe teren, înainte de proba zilei.

De asemenea, Blaze de la Războinici pare a avea un conflict cu Andreea Tonciu de la Faimoși, după cum se poate observa în imaginile din promo-ul pentru jocul de recompensă din 18 ianuarie, clip postat pe pagina oficială de Instagram Survivor România.

Surpriza vine atunci când Daniel Pavel anunță că un concurent este descalificat din competiție. Despre cine este vorba vom afla diseară, de la 20.30, la Survivor România 2022, pe PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI