Eliminare șocantă la Survivor România 2023. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat

de: Ioana Bucur
11 01. 2023

Ediția de miercuri, 11 ianuarie 2023 a adus o eliminare neașteptată la Survivor România 2023. După primele zile de contact cu realitatea din Republica Dominicană și primele confruntări pe teren între cele două triburi, a venit momentul să ne luăm la revedere de la un concurent. Maria Constantin, DOC sau Gheboasă? Daniel Pavel a anunțat cine este primul Faimos care părăsește competiția.

Prima eliminare de la Survivor România 2023

Au spus DA celei mai mari provocări din viața lor, o experiență ce le va testa forța fizică, dar și pe cea psihică. După doar câteva zile petrecute în jungla din Republica Dominicană, departe de confortul vieții din România, au apărut deja problemele.

Acum, după primele nominalizări făcute de cei din tribul Faimoșilor, a fost rândul publicului să decidă cum va arăta viitorul echipei roșii. Daniel Pavel a anunțat numele primului concurent eliminat de la Survivor România 2023. Emoțiile au fost uriașe pentru DOC, Maria Constantin și Gheboasă. În cele din urmă, cea care părăsește competiția este Maria Constantin.

”Cu siguranță voiam să arăt mai multe, dar ăsta e Survivor. Timpul trece mult mai greu aici, sper că am fost de folos cu ceva. Sper ca cei care rămân să se gândească puțin mai bine pe cine aleg spre eliminare. Mă duc acasă la familie”

Consiliul de nominalizare a fost unul cât se poate de liniștit pentru Războinici, ei reușind să își învingă oponenții în cadrul primei ștafete de la Survivor România 2023.

Citește și: O vedetă din showbiz a vorbit despre punctul vulnerabil al lui Carmen Grebenișan la Survivor România: ‘Sper să reziste’ EXCLUSIV

„Nu mai pot să stau nemâncat”

Gheboasă a fost cel care a strâns cele mai mult voturi din partea colegilor. Cu lacrimi în ochi, a rugat publicul să nu îl voteze, să nu îl salveze de la eliminare, pentru că nu își dorește să meargă mai departe în competiție.

,,Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea, fără oamenii de acasă. Îi rog să nu mă voteze. Vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou: un copil. Am emoții mari, dar nu-mi găsesc cuvintele. Nu m-am simțit confortabil.

Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa. Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. O iubesc prea mult pe nevastă-mea, mă gândesc numai la ea. Nu mai pot să stau fără ea. Gândul că nu sunt lângă ea mă omoară de mă face să merg acasă în secunda doi”, a spus Gheboasă.

DOC a fost nominalizat spre eliminare de Ștefania Stănilă.

„Am un amalgan de sentimente, multe emoții. Nu am niciun motiv să nominalizez persoana respectivă, e un vot strategic și îmi doresc să rămână în competiție, pentru că merită.

Îl văd un real potențial în acest concurs. Este un om minunat. Votul meu o să fie pentru DOC”, a declarat gimnasta Ștefania Stănilă.

În final, a venit rândul lui Ionuț Iftimoaie. Fostul luptător a propus-o pe Maria Constantin, precizând că decizia sa a fost una strict sportivă.

„Am văzut că alegerea Războinicilor, când au vrut să-și securizeze un punct, a fost către Vica și Maria. Strict sportiv, alegerea mea este către Maria Constantin.”, a spus fostul luptător Ionuț Iftimoaie.