Eliminare șocantă la Survivor România 2022. Răsturnare de situație incredibilă la Războinici: „Cum au spus?” VIDEO

Eliminare șocantă la Survivor România 2022. Răsturnare de situație incredibilă la Războinici: „Cum au spus?” VIDEO
Eliminare la Survivor România 2022. Pe cine trimit Razboinicii acasă

Marți seara a fost o nouă zi de eliminare în cadrul emisiunii Survivor România 2022. Proba de comunicare a fost câștigată de către echipa Războinicilor (film + popcorn), cei care au făcut și eliminarea de marți, 22 februarie. A doua zi de la probă, Relu Pănescu și CRBL au părăsit exilul. Cei doi concurenți s-au întâlnit din nou cu echipele Faimoșilor și Războinicilor.

Cine a fost eliminat de la Suvivor România 2022

Ieri, în ediția de luni, echipa Faimoșilor au reușit să câștige totemul imunității. Ceea ce înseamnă că a venit rândul Războinicilor să elimine un concurent. La consiliul de ieri s-au dat voturile colective, precum și cele individuale.

Rezultatele de la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2022 au fost șocante pentru unii concurenți, dar evidente pentru alții:

  • Doru – 5 voturi
  • Ionuț – 2 voturi
  • Elena – 2 voturi (unul din partea lui Blaze)
  • Oana – 1 vot (din partea Ștefaniei)

„E greu, avem traseu greu. Eu sper să nu se supere pe mine pentru nominalizare. O să o aleg pe Elena Matei”, a spus Blaze, câștigătorul imunității personale.

„Eu niciodată nu am plâns fals, de aia susțin că nu trebuie să judeci un om până nu îl cunoști. Plâng pentru că sistemul meu e afectat, așa sunt eu, așa mă descarc. Alegerea mea este Oana”, a mărturisit Ștefania Ștefan, războinica de la Survivor România 2022 din top 3 cei mai buni concurenți.

Relu s-a întors din exil

Tot marți seara, concurentul de la Războinici care a fost în exil s-a întors în tabăra Războinicilor. Alex Delea a fost curios de schimbarea de atitudine a lui Relu de la consiliul de nominalizare față de cea a lui de la întoarcere.

„Ce, vreți să păstrez ură, răzbunare? Nu uit, faptul că am iertat nu înseamnă că uit”, a spus Relu. Din păcate, discuția amicală s-a transformat rapid într-o aruncare de scuze și acuze între concurenți.

„Personal, cred că Relu joacă un joc bun. Nu îi merge cu mine”, a spus Alexandra Duli.

„Tu mereu te victimizezi. El vrea empatie. Știe să lucreze emoțional oamenii”, spune Ionuț Popa despre Relu.

„Relu vrea empatie de la noi, dar nu știe să o primească. El nu știe nici să o dea, nici să o primească. Nu poți cere asta daca nu poți da. Nu vreau să mai vorbesc cu el, nu vreau să mai interacționez cu el. Doar la jocuri”, a spus Elena Marin.

Ce au declarat concurenții nominalizați la consiliu

Doru: „Îmi face plăcere să particip la cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să interacționez cu acest concept. Am încercat să îmi ajut echipa mereu. Aici trebuie să ne apreciem unul pe celălalt, să ne înțelegem pentru a ajunge cât mai departe. Am căutat să fac drum comun cu toți, nu polemică. Am vrut să fim toți bine. Am învățat că, atunci când simți ceva ce ar putea deranja pe alții, să gândești mai bine înainte să îl zici.”

Elena Matei: „M-am împăcat cu ideea nominalizării. Este un nou început, nu îmi place să îmi arăt emițiile și vulnerabilitățile. Dar am învățat că trebuie să mă bucur de fiecare zi. Acum câțiva ani, o parte din mine a murit. Aici am învățat să fiu vulnerabilă, să las garda jos. Nu vreau să plec, mai am multe de arătat. Instinctul îmi spune că nu plec azi, dar am 33,33% șanse să plec.”

Oana Ciocan: „Aș lăsa aici bucuria mea aici, în acest timp scurt. Survivor m-a trezit în acest timp scurt. Lecția e că toți avem multe acasă, dar nu apreciam. Dacă voi continua Survivor, sunt convinsă că voi fi transformată în cea mai bună variantă a mea.”

Elena Matei părăsește Survivor România 2022

Din păcate, concurentul care a părăsit competiția Survivor România 2022 de la PRO TV este Elena Matei. Concurenta a început să plângă imediat, iar colegii au fost șocați să afle vestea.

„Cum au spus?”, a zis Alex Delea.

„Ce să spun, sunt uimită, nu îmi vine să cred. Eu am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare oricum. Chiar nu știu ce să zic, eu chiar nu mă așteptam la asta. Mâine mă vedeam pe traseu, jur că nu îmi vine să cred. E clar că nu mi-am adus aportul la echipă. Sunt supărată că plec, dar am dat tot ce am avut, tot ce am putut. Mai mult de atât nu am avut, că aș fi dat. Se pare că nu a fost suficient, dar pentru mine a fost.

Echipa asta este minunată. Anul acesta, câștigătorul va fi de la Războinici. Eu am judecat la început, apoi mi s-au dat 2 palme peste față. Vreau să luptați, să nu vă lăsați. Vreau să îi bateți, să le luați zâmbetele de pe față și mâncarea”, a spus Elena Matei plângând.