Eliminare șocantă la Survivor România 2022. A plecat de la Faimoși după anunțul făcut de Daniel Pavel

Eliminare șocantă la Survivor România 2022. A plecat de la Faimoși după anunțul făcut de Daniel Pavel
Eliminare surpriza la Survivor Romania 2022

Survivor România 2022 a mai pierdut un alt Faimos. Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția din Republica Dominicană. Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu au votat alte două nume importante din cadrul echipei lor. Cine este în pericol de a pleca acasă. Trei dintre membrii echipei roșii au intrat în cursa pentru ultima lor șansă în Republica Dominicană.

Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale de la Survivor România

Clipe tensionate la Survivor România. După ce a câștigat colanul de imunitate individuală din cadrul jocului de luni, 24 ianuarie, Roxana Ciuhulescu a primit o veste proastă din partea prezentatorului Daniel Pavel.

Vedeta a fost nevoită să plece din cauza problemelor de sănătate care o împiedică să mai participe la Survivor România 2022.

„Medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor care implică efort fizic. Efort succesiv de schimbări de ritm și intensitate. Tu nu mai poți face față Survivor România 2022. Pentru tine, Roxana, emisiunea se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale.”

La rândul ei, Roxana Ciuhulescu i-a cedat colanul colegei sale Laura Giurcanu și le-a mulțumit tuturor pentru experiența vieții sale.

„Mulțumesc și vreau să le mulțumesc colegilor. Îmi pare rău că nu am putut să continui alături de ei. Am fost la spital și mi-au extras lichid din rotulă. Din acest motiv au suferit și înfrângeri după în frânger. Poate se vor uni, îmntr-o zi. Eu vă multumesc și aveți grijă de voi, să nu vă accidentați.

Este cel mai important! Am avut tăria de a veni, am suferit fizic și emoțional. Nu știam că mă va sensibiliza atât de mult. Mă înclin în fața tuturor!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera, nominalizați de colegii lor Faimoși

Ajunși în fața cartonașelor anonime, Faimoșii s-au arătat pregătiți să-și voteze colegii. Andreea Tonciu și Robert Niță au obținut cele mai multe voturi din partea coechipierilor lor. Marți, 25 ianuarie, rămâne de văzut ce vedetă ar putea părăsi Survivor România 2022.

TJ Miles a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – ”Se vaită mereu că nu mai poate, că îi e foame. Am venit să supraviețuim, dar îmi pare bine că am întâlnit-o.”

Elena Chiriac a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – „Pentru că a cedat psihic din primele momente. Trage în jos echipa. E o persoană minunată, dar nu este survivor.”

CRBL a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – „Pentru că nu i se potrivește emisiunea deloc. A crezut că îi este ușor, dar nu are șansă de acomodare. Survivor nu este pentru ea. Îmi pare rău, Andreea!”

Otilia Bilionera l-a nominalizat pe Robert Niță – „Este accidentat de ceva timp și nu știu dacă își va reveni.”

Andreea Tonciu l-a nominalizat pe Robert Niță – „Încă nu s-a integrat, stă mereu singur, separat de noi. În al doilea rând, este accidentat și nu joacă.”

Emil Rengle a votat-o pe Andreea Tonciu – „Este un suflet bun, dar toată viața a fugit de ea. Aici s-a cunoscut pe ea și s-a speriat de rezultat. De aici toate energiile negative și certurile de care noi nu avem nevoie.”

Fiind posesor de colan de imunitate, Cătălin Zmărăndescu l-a nominalizat pe Robert Niță, din considerente medicale. Laura Giurcanu, cealaltă Faimoasă imună, a votat-o pe Otilia Bilionera.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI