21 iun. 2021 | 08:16

Eliminare neașteptată la Survivor România. Ce s-a întâmplat după anunțul lui Daniel Pavel

Monden
Eliminare neașteptată la Survivor România. Ce s-a întâmplat după anunțul lui Daniel Pavel
Eliminare neasteptata la Survivor Romania

S-a lăsat cu lacrimi și suspine duminică, la Consiliul de eliminare de la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Cine este concurentul care a părăsit competiția din Republica Dominicană. Până și fanii s-au blocat. Ce s-a întâmplat după anunțul lui Daniel Pavel.

Eliminare neașteptată la Survivor România

Faimoșii au mai pierdut încă un coechipier de valoare. Ștefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România, în timpul Consiliului de eliminare de duminică, 20 iunie, după ce a fost propus de către Zanni, favoritul publicului de la echipa roșie. Războinicii s-au salvat, după ce Andrei Dascălu a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, a doua săptămână la rând. Luptătorul K1 a votat-o, la rândul său, pe Maria Chițu în favoarea prietenului său Marius Crăciun.

Publicul a decis, și în această săptămână, cine este cel care merită să plece în România, iar cel care a părăsit competiția în lacrimi a fost chiar Ștefan Ciuculescu. Deși fostul portar de la FCSB și Rapid a fost favoritul publicului în trecut, acesta nu a avut nicio șansă atunci când a fost pus în linie cu Elena Marin, Albert Oprea și Maria Chițu.

Emoționat și cu lacrimi în ochi, Ștefan Ciuculescu a mărturisit că regretă faptul că nu ajunge în finală, încurajându-și coechipierii din echipa roșie să aducă marele trofeu Survivor în România.

„Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele.

Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte….este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor. Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni.

Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Survivor România.

Zanni l-a nominalizat pe Ștefan Ciuculescu spre eliminare la Survivor România

Zanni l-a nominalizat pe fotbalist, cu ochii în lacrimi, argumentându-și alegerea. Trapperul a evidențiat faptul că nu și-a putut vota prietenul cel mai bun din competiție, pe Sebastian Chitoșcă. Pe de altă parte, protejatul lui Alex Velea a avut numai cuvinte de laudă la adresa coechipierului său, pe care l-a numit cel mai asumat om din concurs:

„Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea.În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă.

Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu”, a zis Zanni la Consiliu.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Anunțul ZILEI privind LIVRAREA PENSIILOR! Ce se întâmplă cu BANII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro