Elias Charalambous, ironizat de Basarab Panduru, după meciul Sepsi – FCSB 1-2. „Să nu vină să-mi spună că el a făcut schimbările” – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
04 04. 2023

FCSB s-a impus cu 2-1 în deplasare în meciul cu Sepsi, la primul duel cu Elias Charalambous. Basarab Panduru l-a ironizat pe antrenorul cipriot și a fost convins că tot Gigi Becali a făcut schimbările la echipă, deși Mihai Stoica spunea că lucrurile se vor schimba.

Elias Charalambous, ținta ironiilor după meciul Sepsi – FCSB 1-2

FCSB a câștigat cu 2-1 duelul cu Sepsi din etapa a doua din play-off. Meciul a început rău pentru oaspeți, iar Risto Radunovic și-a deviat în propria poartă balonul șutat de Ștefănescu, în minutul 6. Roș-albaștrii au ripostat și în doar zece minute au întors soarta partidei. Andrea Compagno a scăpat de marcaj și a egalat fără probleme, iar Florinel Coman a marcat un gol superb, după o combinație cu Radunovic.

În minutul 63, Sepsi a trimis din nou mingea în poartă, dar reușita lui Safranko a fost anulată de arbitrul Sebastian Colțescu, după intervenția din camera VAR.

A fost primul meci pentru Elias Charalambous la FCSB. Antrenorul cipriot s-a agitat pe margine, dar Basarab Panduru nu a crezut că a fost lăsat să facă ceva și a declarat că este convins că tot Gigi Becali s-a ocupat de formula de start și de schimbările din timpul partidei.

„Nu e ușor să găsești un antrenor care face două schimbări la pauză, nu? Poate așa făcea mereu. Acum serios, Gigi a făcut schimbările! Să nu vină și să îmi spună că el le-a făcut.

Că s-a agitat, că a dat indicații, am văzut. Să nu îl deranjeze prea tare pe Gigi și astea… în minutul 35 mi s-a părut că s-a dus la Pintilii și i-a zis ceva, că e echipa lungă. «Nu o facem mai scurtă?»”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

FCSB a urcat pe locul doi în SuperLiga României, la un punct de locul doi ocupat CFR Cluj și la trei puncte de liderul Farul Constanța.

Echipele de start, Sepsi – FCSB 1-2:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez – Safranko, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began – R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Sursa FOTO: Facebook FCSB