02 iun. 2020 | 16:43

Elena Udrea, schimbare totală! Cum s-a afișat acum cu haine de 10.000 de euro

Monden
Elena Udrea, schimbare totală! Cum s-a afișat acum cu haine de 10.000 de euro
Elena Udrea, schimbare totală! Cum s-a afișat acum cu haine de 10.000 de euro

Elena Udrea declară că nu ține la etichete, în garderoba ei regăsindu-se și rochii de 100 de lei, dar și obiecte vestimentare de mii de euro. Oricum ar fi, adoră hainele, și dacă pe cele scumpe le-a ținut ascunse o perioadă, afișându-se cu ținute cuminți, acum a revenit la imaginea de divă cu care ne obișnuise în anii de glorie.

Elena Udrea a scos la purtare hainele de firmă

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile școlii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe aceasta în ipostaze provocatoare. În vârstă de 17 ani, fostul ministru al Turismului a participat la concursul Miss Adolescență 1991, dar fără prea mare succes. Publicul nu a plăcut-o pe fata din cartierul Micro 5. La 23 de ani distanță, pe când era parlamentar de Neamț, a început să arate pasiunea pentru modă și pantofii roșii.

Din acel moment, viața sa a luat o întorsătură neașteptată. S-au adunat 3 dosare în care i se regăsește numele, a făcut un copil cu bărbatul iubit și a petrecut două luni în închisoare, în Costa Rica.

În urmă cu două săptămâni, Udrea apărea deloc sclipitoare la Curtea de Apel București, pentru un nou termen în dosarul finanțarea campaniei electorale din 2009. ”Blonda de la Cotroceni” s-a prezentat în fața instanței în pantaloni crem evazați, cu o talie înaltă, bluză scurtă și o geantă cu lanț auriu. E drept, o ținută scumpă, dar prea simplă pentru cum și-a obișnuit admiratorii. Zilele trecute, însă, a revenit la vechile obiceiuri.

Ținută de 10.000 de euro

Cu 2.000 de euro în picioare, încălțăminte marca Yves Saint Laurent, un tricou Balmain de 400 de euro, jeanși Armani de 500 de euro, asortați cu o curea de firmă de alte sute de euro, plus o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro pe braț, Udrea a fost surprinsă de fotoreporterii Click făcând senzație pe trotuarul din fața galeriilor Jollie Ville din Băneasa.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro