Elena Udrea, mesaj incredibil din închisoare. S-a revoltat: “Cine a gândit tâmpenia asta?”

Elena Udrea, mesaj incredibil din închisoare. S-a revoltat: “Cine a gândit tâmpenia asta?”
Elena Udrea, revoltată în închisoare. Ce mesaj a trimis?

Elena Udrea vine cu un mesaj din închisoare. Aceasta a descoperit condițiile în care copiii își vizitează părinții la pușcărie. Fostul ministru al Turismului a adus în prim-plan câteva cuvinte grele. ,,Cui folosește aceasta lege inumană, ilogică, barbară?” Blondina a fost condamnată la șase ani în spatele gratiilor, iar recent și-a văzut fiica acolo. ,,Vă confirm că după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul”, a mai spus aceasta.

Elena Udrea, mesaj din închisoare: blondina este revoltată

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare, iar recent și-a văzut în sfârșit fiica în penitenciar. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Facebook în cursul zilei de sâmbătă, 6 august.

Fosta blondă din politică a menționat că a fost vizitată de micuța ei pe care dorea enorm să o simtă aproape. Acest lucru s-a petrecut după ce preț de aproape patru luni cele două au ținut legătura doar la telefon. Fostul ministru a mai transmis că ar fi dorit ca Eva să fie ferită de publicarea imaginilor de la vizita în cauză.

„Pentru ca tot s-a aflat ”pe surse” din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, ca am fost vizitată de fetița mea, vă confirm că după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul.

Aș fi dorit ca Eva să fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizită, poate pentru că eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași ca să își viziteze mama, acum 6 ani”, declară Elena Udrea.

,,Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta?”

Blondina a mărturisit că este șocată de modul în care copiii își pot vedea mamele în arest. Mai exact, vizita se face printr-un geam care este numit ,,dispozitiv de protecție”, astfel că cele două persoane nu se pot atinge sau lua în brațe.

,,O să aduc în discuții o știre absurdă creată de prevederea legală care face ca un copil sa își vadă mama aflată în detenție doar printr-un geam numit “dispozitiv de protecție”, fără sa se poată atinge, fără sa îi poată sta în brațe, fără sa poată simți iubirea mamei, care îi lipsește atât de mult. Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta?

Prin această regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz în serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal în serie condamnat pe viață.  S-au creat momente dramatice, când copiii au început să urle și să lovească cu pumnii și picioarele geamul care îi împiedica să ajungă la mamele lor.