Elena Udrea, cadou de zeci de mii de euro. Ce a făcut fostul ministru cu acest dar. L-a valorificat imediat

de: Ana Chivu
14 08. 2019

Elena Udrea a revenit la viața luxoasă pe care o avea înainte de a intra în închisoare. Aceasta o duce extrem de bine în România, uitând rapid de lucrurile pentru care este acuzată. Ce cadou de zeci de mii de euro a primit aceasta?

Udrea, cadou de zeci de mii de euro de la Primăria din Baia de Aramă

Elenei Udrea i-a priit extrem de mult titulatura de ministru al Turismului. Logodnica lui Adrian Alexandrov se pare că ar avea un teren primit în concesiune de la Primăria din Baia de Aramă încă de pe vremea când era ministru. Plata pe lună pentru acesta este de 400 de euro, sumă foarte mică pentru o astfel de zonă spectaculoasă.

”Vedeți fundația aia turnată? Ei, acolo este lotul Elenei Udrea. A pus placa și a lăsat-o așa. În felul acesta, nu mai poate pierde terenul. Primăria te obligă să ai un proiect și să construiești ceva pe suprafață, dar nu spune că trebuie să termini clădirea. Este suficient și fundația
Unul dintre investitorii de pe Transalpina (Sursă: click.ro)

Terenul Elenei Udrea are acces direct pe Transalpina și se află aproape de telescaun. Mai exact, acesta este situat pe strada Zmeurii, pe partea dreaptă, la ieșirea din Rânca, la cota 1.700. Din zona aceea are parte de o priveliște de milioane cuprinsă de o liniște divină.

Udrea, cadou de la Primăria din Baia de Aramă (Sursa Foto: Andreea Dancu)

Udrea își vede visul cu ochii. Botezul fetiței va avea loc în România

Elena Udrea s-a întors în România și este extrem de fericită pentru că își poate boteza fiica acasă. Adrian Alexandrov a susținut în nenumărate rânduri faptul că și-ar dori extrem de mult ca micuța Eva Maria să primească binecuvântare Domnului la botez în țara natală.

”Elena este fericită că poate să îşi boteze fetiţa în aceeaşi credinţă. Dacă ar mai fi stat în Costa Rica, ar fi fost nevoită să o boteze la catolici, dar iată că ruga i-a fost ascultată. Micuţa Eva va fi creştinată luna viitoare. Împlineşte un an şi nu e cazul să mai amâne acest frumos eveniment” au declarat prieteni apropiați celor doi, pentru sursa citată.