Elena Merișoreanu rupe tăcerea! Ce spune despre iubitul nepoatei sale, care a fost arestat. Se amână nunta? EXCLUSIV

de: Sabina Anastasia
13 06. 2023

După informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la partenerul nepoatei sale, Elena Merișoreanu rupe tăcerea. Celebra cântăreață a explicat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ce se ascunde în spatele reclamației făcute de femeia despre care se spune că ar fi avut o aventură cu iubitul lui Beatrice Păun. Artista ne-a dezvăluit ce se întâmplă și cu nunta tinerei.

Iubitul nepoatei Elenei Merișoreanu a fost arestat

Elena Merișoreanu a fost în culmea fericirii când a anunțat că va deveni străbunică și că nepoata sa, Beatrice Păun, în vârstă de 27 de ani, se pregătește pentru nuntă. Când totul mergea potrivit planului, o situație neașteptată a tulburat liniștea familiei. Partenerul tinerei a fost reținut și, ulterior, arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, viitorul tătic ar fi avut o relație amoroasă paralelă. Pe data de 31 mai, acesta s-ar fi deplasat la casa unde locuia femeia cu care ar fi avut o aventură. La un moment dat, între cei doi ar fi avut loc tensiuni care au condus la un conflict. Bărbatul ar fi lovit-o serios pe amantă.

Vecinii femeii au fost cei care au alertat autoritățile cu privire la faptul că din imobil s-ar fi auzit zgomote puternice. La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care l-au reținut pe iubitul lui Beatrice Păun. Pe data de 1 iunie, bărbatul a fost plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit portal.just.ro.

Femeia despre care se spune că era amanta iubitului lui Beatrice Păun a depus plângere împotriva acestuia pentru loviri și alte violențe, precum și pentru viol, fiind consumă la INML pentru prelevarea de probe. Ulterior, a cerut ordin de restricție împotriva bărbatului cu care ar fi avut o relație de natură intimă de mai multă vreme.

Ce spune Elena Merișoreanu despre iubitul nepoatei sale

În urma informațiilor apărute în presă, Elena Merișoreanu a reacționat. Mult îndrăgita cântăreață a explicat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că femeia care i-a făcut reclamație partenerului nepoatei sale ar urmări doar bani și făimă. Artista a precizat că, dacă circumstanțele ar fi fost diferite, presupusa amantă nu ar fi recurs la un astfel de demers.

„Acea femeie care l-a reclamat pe iubitul nepoatei mele cred că vrea bani și faimă. Dacă lucram la aprozar, nu era în situația aceasta. Poate că face lucrurile acestea și din gelozie, nu știu”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri, Elena Merișoreanu.

Ce spune Elena Merișoreanu despre iubitul nepoatei sale. Cântăreața de muzică populară a negat zvonurile potrivit cărora nunta lui Beatrice Păun s-ar amâna. Evenimentul nu a fost programat pentru vara anului 2023, potrivit precizărilor făcute de Elena Merișoreanu pentru Playtech Știri.

„Nu se amână nicio nuntă cu nepoata mea, cum se tot zice, căci nu era programată nicio nuntă vara asta. Nepoata mea naște peste o lună și jumătate”, a conchis Elena Merișoreanu, pentru Playtech Știri.