04 aug. 2021 | 14:12

Elena Merișoreanu, gest bizar după ce a fost operată. Ce a luat cu ea, când s-a externat din spital

Monden
Elena Merișoreanu, gest bizar după ce a fost operată. Ce a luat cu ea, când s-a externat din spital
Elena Merișoreanu, gest bizar la externarea din spital

Elena Merișoreanu i-a șocat pe cei mai mulți din fanii ei. Celebra interpretă de muzică populară a făcut un gest bizat imediat după ce a fost operată. Ce a luat cu ea în momentul în care s-a externat din instituția medicală.

Elena Merișoreanu, gest bizar la externarea din spital. Ce a luat cu ea?

Elena Merișoreanu a ajuns la o vârstă unde problemele de sănătate sunt în prim-plan. Din păcate, un diagnostic greșit și un tratament luat după spusele doar unui singur medic au adus-o din nou în sala de operație. Interpreta a suferit o intervenție de caliculi biliari, dar și una la picior.

Problemele de sănătate se țin lanț de celebra solistă în vâstă de 72 de ani. Cea din urmă a suferit o operație de pietre la fiere, așa cum este cunoscută în popor, dar și o intervenție la picior. Din păcate, vedeta trebuie să revină încă o dată în sala de operație.

Medicii i-au scos interpretei de muzică populară nu mai puțin de 60 de pietre de la fiere pe care a mărturisit că le-a păstrat și le-a luat cu ea acasă. Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu are de gând să facă bani de pe urma lor. Câțiva dintre fanii ei sunt șocați de gestul său, dar cu toate astea se bucură pentru că solista se simte în sfârșit mai bine.

‘Deocamdată țin regim strict’

“Mi-au scos 60 de pietre de la fiere, le țin în cutie! Nu le-am lăsat la doctor. Poate le valorific. Am intrat în operație de dimineața și a doua zi mi-au dat drumul acasă. M-au operat laparoscopic. Ai atâtea pietre cât pentru o fundație la casă, mi-a zis doctorul.

Deocamdată țin regim strict. Nu am voie pâine, slană, ca la mine la țară. Eu nu mă operez decât la Foișor, am acolo un doctor bun al meu. Nu am tupeu să mă duc să mă opereze nici la particular”
Elena Merișoreanu (Sursa: click.ro)

Amintim că anul trecut, în luna martie, Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri puternice la picior. Medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”, din Capitală au diagnosticat-o cu artroză și au operat-o de urgență.

Vedeta încercase un tratament în care era nevoită să-și facă 12 injecții lunar în genunchi, dar fără prea mult rezultate bune. Acum, însă, are mai multă speranță că lucrurile se vor îndrepta spre un făgaș normal și susține că se simte categoric mai sănătoasă. 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro