Elena Marin a primit avansuri erotice la Survivor România 2021? Cine a decis să rupă tăcerea EXCLUSIV

Elena Marin a primit avansuri erotice la Survivor România 2021? Cine a decis să rupă tăcerea EXCLUSIV
Prietena Elenei Marin, declarații despre evoluția fostei asistente TV la Survivor România 2021

Elena Marin, una dintre favoritele publicului la trofeul Survivor Romania 2021, emisiune difuzată de Kanal D, are și câteva puncte sensibile care o pot scoate din competiție, înainte de marea finală. „Îi lipseşte încrederea în sine. Trebuie să înveţe să răspundă cu bădărănie la bădărenie, dacă va fi nevoie”, o dă de gol una dintre bunele ei prietene.

Elena Marin a primit avansuri erotice la Survivor România 2021?

  • Cea mai mare problemă a Elenei Marin: “Are prea mult bun-simţ”

Elena Marin (33 de ani), ambițioasa concurentă de la Survivor Romania 2021, competiție filmată în Republica Dominicană, are însă și un “călcâi al lui Ahile”, adică un punct sensibil care, împreună cu starea tensionată adunată în cele 5 luni de competiţie, i-ar putea grăbi eliminarea din concurs. Cea mai mare problemă a Elenei Marin, susţin cei care o cunosc foarte bine, e lipsa de încredere în ea însăşi:

“Are prea mult bun-simţ. Atunci când nu răspunzi bădărăniei şi bădărănismelor cu bădărănisme, rişti să fii luat drept prost. E ceea ce se întâmplă şi în cazul Elenei Marin. Cei ce tac sunt luaţi de proşti”, a declarat pentru Impact.ro, sub acoperirea anonimatului, una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Marin.

Chiar dacă fosta dansatoare a Andreei Bălan este pusă pe fapte mari la Survivor, concurs pe care va încerca să-l câştige, după cum le-a promis prietenilor rămaşi acasă, în România, Elena Marin va trebui să se impună mai întâi în faţa colegilor din echipa “Faimoşii”, dar şi a adversarilor.

”Ea nu va ceda vreunui avans de tip erotic”

Cei de acasă îi reproşează Elenei Marin de la Survivor România 2021 pasivitatea.

“Dacă unei vedete de calibrul Andreei Antonescu i s-a cerut, aproape de la obraz, să facă topless, atunci ne putem gândi cu destulă lejeritate la ce i s-o fi cerut pe faţă Elenei să facă. Nu mai ea ştie, săraca, prin ce trece. În ziua de azi, bărbaţii nu mai sunt ce erau odată, nu mai au, cei mai mulţi dintre ei, acel sentiment al onoarei, ca altădată.

În competiţia asta, s-a văzut deja, se apelează la diverse mijloace de supravieţuire care nu mai ţin cont de nimic, nici de diferenţa de sexe, nici de putere, nici de vârstă”, a precizat aceeaşi prietenă.

Ea crede că diferenţa se va face în plan psihic şi că, pe măsură ce concursul va avansa în timp, câştigător va fi declarat cel care va reuşi să-şi menţină un psihic la cote cât mai înalte, dar şi trupul cât mai bine ferit de accidentări. Asta în condiţiile în care nume sonore ale concursului, precum Cătălin Moroşanu şi Jador, au revenit în România pe motive medicale.

În altă ordine de idei, prietena Elenei ne-a mai spus:

”Ea nu va ceda vreunui avans de tip erotic, fiindcă îi ştiu foarte bine sentimentele pe care le are pentru iubitul ei, Andrei, rămas în ţară”.

Și acesta susține că femeia pe care o iubeşte i se pare neînfricată, inclusiv în ultima perioadă, în care accidentările şi nominalizările la eliminarea din concurs nu au ocolit-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI