Elena Lasconi, în doliu. A murit la locul de muncă: ”Am să te iubesc pentru totdeauna”

Elena Lasconi, în doliu. A murit la locul de muncă: ”Am să te iubesc pentru totdeauna”
Elena Lasconi este in doliu

Uneori viața este mult prea nedreaptă, precum spun marii filozofi ai lumii. Elena Lasconi trece prin momente foarte dificile. Fosta jurnalistă este în doliu. A făcut anunțul pe Facebook, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Toți au rămas profund impresionați de moartea prietenului său. Despre cine este vorba. 

Elena Lasconi, în doliu. Cine a murit

Clipe dificile pentru Elena Lasconi. Fosta jurnalistă este în doliu, după ce a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care plânge moartea unui prieten foarte bun din Câmpulung Muscel. Lasconi a simțit nevoia să se descarce prietenilor săi virtuali printr-o scrisoare deschisă către un om drag sufletului său, care a plecat în Ceruri. Bărbatul a decedat în urma unui accident de muncă.

„Dumnezeu mi-a luat astăzi cel mai bun prieten din Câmpulung. Accident de muncă…Drăgoșelu’ era mereu vesel. Nu am cunoscut un om mai harnic și bun. A fost alături de mine cu toată familia și eu alături cu tot sufletul de ei. Minunea asta de om a intrat în viața și în inima mea cu felul lui unic de a fi.

A intrat și în USR pentru mine ( știu că acum zâmbește știe el…), ne-am bucurat împreună, nu a cerut niciodată nimic, pur și simplu ne-am iubit așa cum nu înțeleg decât cei puțini care au prieteni adevărați. Drăgoșelu’ am să te iubesc pentru totdeauna dar îmi lipsești enorm. Mă doare sufletul că ai plecat la doar 42 de ani. Nu mai pot să scriu nimic. Sunt la tine acasă, Tu știi… Te iubesc! Doamne, ai grijă de el!”, a postat Elena Lasconi pe pagina sa oficială de Facebook.

Cine este Elena Lasconi

Elena Lasconi este o fostă jurnalistă care, în prezent, este primarul din Câmpulung Muscel. Publicul român o cunoaște de la PRO TV, acolo unde a lucrat timp de 25 de ani. Conform celor de la Europa FM, Elena Lasconi a candidat la primărie din partea USR, în septembrie 2020, când a fost susținută din donații și cu munca voluntarilor. Blondina a câștigat cu peste 57% din voturi, fiind prima femeie din istoria localității care reușește acest lucru.

Elena Lasconi este foarte apreciată de cetățenii din Câmpulung Muscel. Edilul municipiului a anunțat, acum câteva săptămâni, că are de gând să demoleze toate construcțiile improvizate din oraș pentru a crea locuri de parcare și spații de joacă pentru copii.

„Cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu?, spunea Elena Lasconi pe pagina sa oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI