Elena Chiriac, decolteu neașteptat la o petrecere. Și Alex Delea a fost surprins FOTO

Elena Chiriac, decolteu neașteptat la o petrecere. Și Alex Delea a fost surprins FOTO
Elena Chiriac, aparitie sexy la o petrecere

Elena Chiriac, în vârstă de 20 ani, a fost una dintre cele mai puternice concurente de la „Survivor România”, aceasta luptând în marea finală alături de câștigătorul Alex Delea. De când s-a terminat competiția de la PRO TV, tânăra se bucură de un mare succes, iar fanii îi umăresc toate mișcările. Recent, șatena a făcut câteva live-uri de la o petrecere la care a fost cu un grup de prieteni. Unele ipostaze i-au dezvăluit decolteul de infarct. Iar reacția lui Delea este de milioane.

Elena Chiriac, ipostaze sexy la o petrecere. Cum a reacționat Alex Delea

Deși Alex Delea a fost desemnat câștigător la „Survivor România” și Elena Chiriac și-a dorit mult să se întoarcă acasă cu marele premiu, cei doi concurenți au rămas în relații foarte bune și ies împreună la diferite evenimente mondene sau în club. De altfel, au apărut zvonuri potrivit cărora vedetele sunt împreună. Până acum, niciunul nu a confirmat oficial dacă formează un cuplu.

La sfârșitul lunii mai, Elena Chiriac a izbucnit în plâns după anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, că Alex Delea a câștigat „Survivor România 2022”. La acea vreme, frumoasa concurentă a avut doar cuvinte de laudă la adresa concurentului.

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine.Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a declarat Elena Chiriac în lacrimi.

Și-a arătat decolteul pe internet

După ce filmările s-au încheiat și concurenții au revenit în țară, pe internet au început să apară tot mai multe poze cu Elena și Alex, multe dintre ele în tandrețuri. Fanii au intrat imediat la bănuieli că între cei doi este mai mult decât o amiciție. Vedetele ies împreună în cluburi sau la evenimente mondene, iar cele mai recente ipostaze au înnebunit mediul online. Ea și-a arătat decolteul sexy în live-urile de pe Instagram. La un momendat dat, Delea este surprins în timp ce se uită în…sânii ei.

Potrivit zvonurilor, Alex Delea și Elena Chiriac formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Se știe deja că tânăra a făcut o adevărată pasiune pentru câștigătorul „Survivor România 2022”. Încă de la începutul emisiunii, concurenta a fost atrasă de adversarul său.

Conexiunea dintre cei doi a atras imediat atenția telespectatorilor. Și nu doar a lor, ci și a celorlalți participanți la show-ul difuzat de PRO TV. De curând, barmanul din Constanța a recunoscut că se simte foarte bine în compania prietenei lui, lucru confirmat și de tânără.

Urmăriți Playtech.ro și pe