Elena Chiriac, criticată aspru la Survivor România 2022: „De fiecare dată e praf” VIDEO

de: Bișinicu Andreea
25 01. 2022

Duminică, 23 ianuarie, Războinicii și Faimoșii au făcut un adevărat spectacol în cadrul jocului pentru recompensă câștigat de cei din echipa roșie. Cu toate astea, Elena Chiriac a fost apostrofată de către concurenții din tabăra Războinicilor. Motivul pentru care sportiva și-a atras anumite antipatii din echipa adversă.

Cătălin Zmărăndescu nu este mulțumit de Faimoși

Duminică, 23 ianuarie, Faimoșii au reușit să obțină prima lor victorie din acest sezon, cu un scor de 10 la 5 în fața Războinicilor. Cei din echipa roșie au sărbătorit triumful așa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă.

Chiar dacă au câștigat jocul, obținând uneltele necesare pentru pescuit, certurile și conflictele au continuat în tabăra celor roșii. Cătălin Zmărăndescu este de părere că unii dintre Faimoși nu se implică suficient și sunt mai preocupați să se plângă decât să se concentreze

Laura Giurcanu: Suntem foarte confortabili cu pierdutul, asta e.

Cătălin Zmărăndescu: Suntem o mână care vrem lucruri și e o mână care se mulțumește cu puțin și cu nimic. Aia e problema de fapt, înțelegi? Că ăia se plâng, n-am ce să mănânc, n-am ce să beau, n-am de mâncare.. Dacă stai să te gândești, ia fă o socoteală, câți nu s-au plâns de foame până acum?

CRBL: Avem tacâmuri, avem aceleași furculițe, avem aceleași căni, bem aceeași apă. Niciunul nu mănâncă mai mult sau mai puțin, dar unii ne plângem mai mult și alții mai puțin.

De ce au criticat-o Războinicii pe Elena Chiriac de la Faimoși

Pe de altă parte, după ce au fost învinși pentru prima dată de către Faimoși, fetele din echipa Războinicilor au criticat-o pe luptătoarea Elena Chiriac. Ele sunt de părere că fosta finalistă de la Ferma nu se ridică la nivelul așteptărilor pe care le pretinde.

„Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. (…) Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf.”, a spus Ștefania Ștefan despre Faimoasă.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din considerente medicale de la Survivor România 2022, anunț făcut chiar de prezentatorul Daniel Pavel. Problemele de sănătate au împiedicat-o pe blondină să continuie competiția.

Andreea Tonciu, Otilia Bilionera și Robert Niță intră în cursa pentru eliminare, după ce au fost nominalizați de către ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor.