Elena Băsescu, surprinsă în costum de baie pe litoral. Detaliul pe care puţini l-au observat la fiica fostului preşedinte. Foto

Elena Băsescu, surprinsă în costum de baie pe litoral. Detaliul pe care puţini l-au observat la fiica fostului preşedinte. Foto
Cum arată Elena Băsescu în costum de baie. Detaliul pe care puţini l-au observat la fiica fostului preşedinte Traian Băsescu.

În timp ce unele celebrități din țară au decis să își petreacă vacanțele pe plajele din străinătate, altele au ales să se relaxeze pe litoralul românesc. Și în sezonul estival al anului 2022, turiștii au avut parte de câteva apariții surprinzătoare. Printre acestea s-a numărat și Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu. Vedeta și-a pus toate formele în evidență, fără niciun fel de reținere. Vezi cum arată Elena Băsescu în costum de baie.

Cum arată Elena Băsescu în costum de baie

A fost senzație în stațiunea Mamaia, unde s-a prezentat în acest an și fiica fostului președinte Traian Băsescu. Elena Băsescu, transformată total. La frumoasa vârstă de 42 de ani, Elena Băsescu a luat prin surprindere turiștii. Corpul vedetei nu-i trădează deloc vârsta. Fata cea mică a fostului șef de stat român arată pur și simplu senzațional.

Chiar dacă este mamă a trei copii, Elena Băsescu a marcat una dintre cele mai atrăgătoare apariții pe plaja din Mamaia. Cu picioare sculptate și abdomen cu pătrățele, diva a răvășit mințile multor turiști în doar câteva secunde. Nu este nevoie să vă spunem noi mai multe, fiindcă materialele FOTO din galeria articolului vorbesc de la sine.

Elena Băsescu și-a ales cu atenție și costumele de baie pe care le-a purtat. Dintre toate opțiunile pe care le-ar fi avut, de la costum de baie într-o singură piesă sau două, cu imprimeuri sau nu, fiica lui Traian Băsescu a optat doar pentru articolele care i-au pus în evidență în mod elegant formele fizice. Așa cum se poate observa, de altfel, și în materialele FOTO.

Chiar și alături de copii, Elena Băsescu a reușit să își bucure fanii de una dintre cele mai amețitoare apariții. Vedeta are un corp de milioane și nu pierde niciodată ocazia de a-și etala silueta în cele mai elegante moduri.

Detaliul pe care puţini l-au observat

În altă ordine de idei, pe lângă activitatea politică pe care a prestat-o, Elena Băsescu a fost în trecut și fotomodel. Nici nu este de mirare că, în ciuda faptului că are trei copii cu Bogdan Ionescu, diva reușește să se mențină în top. Amintim că Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, cu care a avut o relație mai lungă de trei ani de zile, pe data de 1 septembrie 2012.

La fix un an de la ceremonie, Elena Băsescu a născut primul copil, o fetiță pe nume Sofia Anais. Aceasta a fost botezată pe  30 noiembrie 2013, nașul de botez fiind primarul Chișinăului de la acea vreme, Dorin Chirtoacă. Doi ani mai târziu, fiica cea mică a fostului președinte al țării a născut un băiețel căruia i-a pus numele Traian. În iunie 2018, Elena Băsescu a născut și al treilea copil, o fetiță pe nume Anastasia.

Deși a avut parte de apariții pline de senzualitate, Elena Băsescu a prezentat un detaliu pe care puțini turiști l-au observat. Are trei copii și un abdomen cu pătrățele, într-adevăr, însă acesta poartă urmele sarcinii. În pozele în care a fost surprinsă fiica fostului președinte, se poate observă că pielea de pe abdomen este lăsată în unele zone.