Elena Băsescu, apariție răvășitoare. Avea două accesorii mai scumpe decât un apartament în București

de: Stan Nicu
11 07. 2020

Elena Băsescu a ieșit la plimbare prin București purtând accesorii egale la preț cu un apartament frumos din Capitală. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a purtat o genată Hermes și un ceas Hublot, semn că este o femeie care se respectă din toate punctele de vedere.

Elena Băsescu, apariție incredibilă. A purtat două accesorii mai scumpe decât un apartament în București

Cu un meniu bine stabilit și cu vizite multe la sala de fitness, EBA, fiica fostului președinte Traian Băsescu a reușit să revină la silueta de dinaintea ultimei sarcini, scrie cancan.ro. Asta nu a fost suficient. EBA își asortează ținutele mulate pe care își permite să le poarte din punct de vedere fizic cu accesorii cu prețuri exorbitante pentru muritorii de rând.

Paparazzi au întâlnit-o zilele trecute în timp ce intra în sediul unei firme din Capitală. EBA a fost o adevărată apariție, reușind să atargă toate privirile. A ieșit pe stradă purtând o pereche de pantalonași cu dantelă și o bluză mulată, ambele de culoare neagră, care i-au scos în evidență formele apetisante. Fiica fostului președinte a asortat totul cu o pereche de papucii cu toc.

Elena Băsescu, apariție răvășitoare. Avea două accesorii mai scumpe decât un apartament în București. Sursa foto: cancan.ro

EBA, accesorii de 20.000, respectiv 25.000 de euro

Accesoriile purtate de Elena Băsescu au fost o geantă Hermes Birkin Togo Orange Poppy, care valorează aproximativ 20.000 de euro, iar piesa de rezistență a fost un ceas Hublot Big Bang Tutti Frutti Apple, cu aur roz și diamante, plus o curea din piele de crocodil.

Acest din urmă accesoriu are un preț de pornire, conform catalogului, de 25.000 de euro. Se poate spune astfel că EBA a ieșit la plimbare cu accesorii de nu mai puțin de 45.000 de euro, bani suficienți să cumperi două garsoniere în București sau un apartament frumos de 3 camere.

Fostul iubit al Elenei Băsescu ar vrea să-și crească el fetița

După ce a a terminat ce avea de făcut la firma la care intrase, EBA a mers la o bancă, a retras niște bani și a ieșit la terasă, alături de mai mulți prieteni. A petrecut acolo trei ore, fiind toată numai un zâmbet. Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, ultimul său iubit, s-au despărţit, după doar doi ani de relaţie.

În urma iubirii lor timp de doi ani a apărut o fetiță, Anastasia, care a rămas alături de mamă. După, Cătălin Gheorghe ar fi hotărât să obțină custodia Anastasiei, iar domiciliul micuței să fie la mama lui. Procesul va fi unul de durată, întrucât și fiica fostului președinte vrea să rămână fata le ea, astfel încât și-a angajat un avocat bun.