Elena Băsescu, apariţie de zile mari în trafic. Fusta scurtă purtată de fiica fostului preşedinte a atras toate privirile. FOTO EXCLUSIV

Elena Băsescu, apariţie de zile mari în trafic. Fusta scurtă purtată de fiica fostului preşedinte a atras toate privirile. FOTO EXCLUSIV
De la transfomări estetice, la o persoană aproape de nerecunoscut

Elena Băsescu, apariţie de zile mari în trafic! Fiica fostului președinte Traian Băsescu, a cam dispărut din spațiul public. Asta nu înseamnă că nu se mai știe nimic despre Elena Băsescu. Recent, redacția playtech a relatat despre schimbările de look pe care bruneta le-a avut în ultima perioadă. Iar paparazzi, care aleargă permanent după senzațional, au surprins-o pe Elena Băsescu, având o apariţie de zile mari în trafic. Pozele au scos în evidență fusta scurtă purtată de fiica fostului preşedinte, care a atras toate privirile.

De la transfomări estetice, la o persoană aproape de nerecunoscut

În ultima vreme puține s-au scris despre fiica fostuli președinte Traian Băsescu. Deși divorțată, crescându-și singură copii, se pare totuși că Elena Băsescu a avut timp și de câteva intervenții estetice. Bine, dacă e să ne gândim, acestea nu ar fi primele sale încercări de a-și îmbunătății look-ul.

Într-un material recent, scris de jurnalista Playtech Andreea Bișinicu, fanii brunetei au putut afla cât de mult a slăbit în această perioadă Elena Băsescu. Cam în aceeași perioadă apăreau pe rețelele de socializare noi imagini în care fiica lui Traian Băsescu apărea extrem de schimbată. Modificările surveneau ca urmare a intervențiilor estetice din această perioadă. Pentru cineva care o cunoaște extrem de bine, schimbările estetice au fost relativ extreme, cât despre internauți, mulți au comentat aceste modificări, pe alocuri ironic.

Surse din apropierea brunetei spun că fiica fostului președinte ar fi apelat la injecții cu botox la nivelul feței și acid hialuronic în buze. De altfel pozele arată că aceste mici modificări i-au schimbat fizionomia, de-a lungul timpului. Cu toate acestea, spun aceleași sruse, Elena Băsescu nu ar avea liftinguri faciale și alte operații.

Elena Băsescu, apariţie de zile mari în trafic! Fusta brunetei a atras toate privirile

După cum se știe, având în vedere că a fost și model, Eba are un fizic perfect după cele trei naşteri şi un divorț. Fata fostului preşedinte a fost surprinsă  într-o benzinărie din zona Băneasa, acolo unde a stat peste o oră pentru a vorbi la telefon.

Aceasta nu a mai suportat după o oră şi a coborât din bolidul de lux pentru a merge la toaletă. După alte 20 de minute , Eba s-a îndreptat către Stejarii acolo unde merge la sală de fitness. Dar, ceea ce a a tras atenția de data asta fotoreporterilor a fost fusta scurtă purtată de fiica fostului preşedinte care a atras toate privirile. Dacă nu sunteți convinși, aveți în galerie pozele ca mărturie.