Ele sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc, proaspătul soț al Simonei Halep

Ele sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc, proaspătul soț al Simonei Halep
Ele sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc, proaspatul sot al Simonei Halep

Puțină lume știe că proaspătul soț al Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori până acum. Iată cine sunt fostele neveste ale lui Toni Iuruc și motivele pentru care s-au despărțit.

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep ascunde un trecut tumultos

Nunta lui Halep cu alesul inimii sale a fost intens mediatizată în România și nu numai. Frumoasa sportivă i-a spus cel mai sincer „DA” bărbatului care o face extrem de fericită. Însă, Toni Iuruc ascunde un trecut pe care mulți nu-l știu. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori până acum, însă căsniciile lui nu au durat foarte mult. Ce s-a aflat despre fostele soții ale bărbatului. Detaliile sunt incredibile!

Prima nevastă a lui Toni Iuruc a fost Alina, de profesie model. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult, pentru că milionarul român și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat. Acuzațiile au fost destul de grave, așa că mariajul lor nu a mai avut nicio șansă.

De ce s-a despărțit de a doua nevastă

În 2018, actualul soț al Simonei Halep s-a îndrăgostit de Liana, pe care a și dus-o în fața ofițerului de stare civilă. Evenimentul a fost sărbătorit într-un local de lux din stațiunea Mamaia. Nici a doua căsnicie nu a fost cu noroc pentru Toni Iuruc. Mariajul cu Liana a durat doar 10 luni, deoarece bărbatul a decis să divorțeze. Și de această dată ar fi fost vorba de infidelitate. Omul de afaceri ar fi aflat că soția lui avea o relație extraconjugală. În momentul în care cei doi au semnat actele de divorț, Liana era însărcinată în cinci luni, dar Toni a fost convins că nu este copilul lui.

Jucătoarea de tenis și omul de afaceri s-au căsătorit civil

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a cununat civil la mijlocul săptămânii trecute cu Toni Iuruc, cu care se iubește de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar miercuri, 15 septembrie, au oficializat căsătoria la Constanța. Nunta a fost sărbătorită de 300 de invitați la un local de lux din stațiunea Mamaia.

După ce a renunțat la statutul de domnișoară, tenismena a luat numele soțului său, iar acum în buletin este trecută Simona Halep-Iuruc. Mirii s-au distrat până la ora două alături de invitați, atunci când petrecerea s-a încheiat. Ceremonia a avut loc pe malul mării, în clubul Fratelli, local deținut de nașul lor, Dani Caramihai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI