16 mart. 2023 | 12:00

Ele sunt cele mai rele zodii, e bine să le ţii la distanţă. Îşi vor arăta adevărata faţă cu prima ocazie

Horoscop
Ele sunt cele mai rele zodii, e bine să le ţii la distanţă. Îşi vor arăta adevărata faţă cu prima ocazie
Ele sunt cele mai rele zodii din horoscop

Astrologii sunt de părere că trebuie să te ferești de mânia unora dintre nativii horoscopului european. Cine sunt nativii care nu se dau în lături de la nimic pentru a obține tot ceea ce vor. Pot deveni răutăcioși, răi și meschini. Au un caracter dificil.

Care sunt cele mai rele zodii din horoscopul european

Scorpion

Se spune că trebuie să te ferești de mânia unui Scorpion, deoarece el nu iartă și nu uită nimic. Nativii acestei zodii de apă sunt persoane ranchiunoase și foarte răzbunătoare.

Nu vei întâlni un nativ Scorpion care să treacă ușor cu vederea peste faptul că l-ai trădat, dar nici peste faptul că ai uitat să-l saluți atunci când ai trecut strada.

Berbec

Dintre toate cele 12 zodii, nativii din zodia Berbec sunt vulcanici și explozivi. Au un caracter foarte puternic și sunt atrași către lucruri ascunse și periculoase. Deși sunt carismatici, nativii din zodia Berbec îți acordă o singură șansă. Dacă ai pierdut-o, atunci vei simți pe pielea ta ce se întâmplă.

Citește și Zodiile cele mai iubite. Toţi se îndrăgostesc de ele, îl au pe vino-ncoa

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător este persoana pe care ori o iubești, ori o urăști. Nu există cale de mijloc. Sunt introvertiți, sarcastici, dificili și supărăcioși.

Reprezentanții acestei zodii de aer sunt reci și calculați, incapabili de empatie. Deși au suflet bun, orgoliul lor îi împiedică să-și recunoască greșelile, alături de ei vei avea o viață tare grea.

Rac

Nativii din zodia Rac pot părea răi pentru că sunt foarte selectivi cu persoanele din jurul lor. Persoanele născute sub acest semn de pământ sunt aerieni, dar senini.

Îți plac lucrurile simple, pentru că ești leneși. Cu toate astea, nativul Rac nu uită și nu prea iartă. Ești foarte drastic și ai capacitatea de a-i scoate de la suflet mai repede decât atunci când aprinzi întrerupătorul de lumină.

Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn nu putea lipsi din acest top al celor mai rele 5 zodii ale horoscopului european. Nativii acestui semn de pământ sunt firi arogante și posesive.

Te folosești de toate armele ca să te simți un om foarte mic, motiv pentru care nu ai foarte mulți prieteni. Deși sunt inteligenți nativ, nativii din Capricorn sunt persoane de care trebuie să te ferești, pentru că sunt capabile să-ți facă rău doar cu câteva vorbe.

Citește și Cea mai invidioasă zodie. E mereu geloasă pe alţii, ea trebuie să fie pe primul loc în toate

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro