Efectul nebănuit al COVID-19. Ce a pățit o actriță iubită de români. “Purtați blestemata de mască!”

Efectul nebănuit al COVID-19. Ce a pățit o actriță iubită de români. “Purtați blestemata de mască!”
Allysa Milano a fost diagnosticată cu COVID-19

O celebră actriță care a luptat cu coronavirusul a trăit pe pielea ei un alt efect neștiut până acum al virusului ucigaș. Acesteia a început să îi cadă părul masiv, ca urmare a infectării cu COVID-19.

Efectul neștiut al coronavirusului. Ce a pățit o actriță celebră. “Purtați blestemata de mască!”

Allysa Milano a fost diagnosticată cu COVID-19, iar după ce a trăit pe pielea ei gravele simptome ale bolii și-a îndemnat fanii să poarte mască. Actrița și-a îndeamnat fanii să poarte mască, mai ales că ei, ca urmare a infectării cu COVID-19, a început să îi cadă părul.

Alyssa Milano este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Este cunoscută pentru rolurile sale memorabile din “Melrose Place” și “Charmed – Vrăjitoarele magice”. De curând, vedeta în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticată cu coronavirus.

Allysa Milano a fost diagnosticată cu COVID-19
Allysa Milano a fost diagnosticată cu COVID-19

Coronavirusul a provocat căderea masivă a părului

Aceasta a trecut prin clipe de coșmar și a ținut să tragă un semnal de alarmă, pentru că oamenii trebuie să fie conștienți că nu este deloc o glumă cu coronavirusul. Alyssa Milano a postat pe Instagram și pe Twitter un filmuleț în care le arată admiratorilor că se confruntă cu o cădere masivă a părului din cauza virusului ucigaș.

Alyssa Milano și-a periat părul timp de un minut și a adunat o grămadă de fire pe perie, moment în care a reușit să își bage fanii în sperieți.

Părul a căzut după o simplă periere

Un periaj. Aceasta este căderea părului meu de la COVID-19. Purtați blestemata de mască!”, a spus Alyssa Milano în filmarea respectivă. În plus, actrița a îndemnat pe toată lumea să respecte regulile impuse de pandemia de coronavirus și să poarte masca de protecție, pentru că virusul este reali și oricine poate ajunge în situația ei. „Purtați blestemata de mască!”, a mai spus actrița.

Urmăriți Playtech.ro și pe