Edu.ro, rezultate repartizare computerizată. Află aici la ce liceu ai intrat!

Autor: Chivu Ana - 09:13, 12 iul. 2019
Admitere la liceu! Află pe edu.ro la ce instituție ai fost repartizat

Absolvenții claselor a VIII-a află azi, 12 iulie, la ce liceu au fost repartizați. Conform calendarului de admitere la liceu pentru anul 2019-2020, azi are loc repartizarea computerizată.

Repartizare computerizată. Află la ce liceu vei studia!

Proaspeții absolveți ai clasei a VIII-a află azi, 12 iulie, liceul unde vor urma să studieze timp de 4 ani. Elevii pot să vadă repartizarea computerizată pe site-ul oficial edu.ro. În conformitate cu rezultatele obținute la Evaluarea Națională, dar și de opțiunile pe care le-au completat în fișele de admitere, viitorii boboci vor afla liceul unde au ajuns. În etapa aceasta sunt înscriși atât candidați din serie curentă cât și din seriile precedente care nu împlinesc 18 ani la începerea noului an școlar 2019-2020. De asemenea, fișele cu candidați vor fi afișate și la unitățile de învățământ gimnalizal cu locuri ocupate și neocupate de învățământul liceal de stat pe județe.

În perioada cuprinsă între 15-18 iulie 2019 se va depune dosarul de înscriere la liceele la care absolvenții de gimnaziu au fost repartizați. De asemenea, tot pe 18 iulie va fi transmisă situația locurilor rămase libere din cauza neînscrierii candidaților admiși în etapa de admitere de către unitățile de învățământ licel. Pe datele 19, 22 și 23 iulie este programată rezolvarea situațiilor speciale apărute după repartizare de către comisia județeană de admitere a municipiului București. În acest context, elevii care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repatizați își vor găsi și ei locul.

Amitere liceu. Află la ce liceu ai fost repartizat!
Amitere liceu. Află la ce liceu ai fost repartizat!

Repartizare licee 2019

 Află AICI la ce liceu au fost repartizat. Elevii care nu au fost prea norocoși, vor avea parte de alte emoții la cea de-a doua seisiune de admitere.

• 23 iulie 2019: Afișarea situației locurilor rămase libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbămodernă/maternă;
• 24 – 25 iulie 2019: Înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă; • 26 – 29 iulie 2019: Desfășurarea probelor de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă/maternă;
• 24 – 30 iulie 2019: Primirea cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare; (la Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes)
• 31 iulie -1 august 2019: Repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.