Ea este studenta pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira. Abia acum s-a aflat totul despre tânăra de 23 de ani

Ea este studenta pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira. Abia acum s-a aflat totul despre tânăra de 23 de ani
Cine este noua iubită a lui Gerard Pique. Pentru această tânără, sportivul a părăsit-o pe Shakira, cu care are doi copii.

După două luni de zile silențioase în presa străină, jurnaliștii au reușit să afle informații importante despre femeia care l-a determinat pe Gerard Pique să divorțeze de Shakira. De regulă, fotbalistul și noua sa parteneră nu se afișează în public. Acum, însă, nu s-au mai putut ascunde de fani, care au publicat o fotografie surprinzătoare cu cei doi îndrăgostiți. Cine este nou iubită a lui Gerard Pique și cu ce se ocupă.

O nouă poveste de dragoste pentru Gerard Pique

Presa străină a dezvăluit identitatea femeii cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira. Cu aceasta, ar avea o relație chiar și în prezent. Este vorba despre o frumoasă tânără studentă, care i-a sucit mințile fotbalistului. Află în rândurile următoare cine este amanta lui Gerard Pique.

Fostul partener al Shakirei a participat, recent, la o petrecere care a avut loc în Stockholm. La eveniment a fost prezentă și noua sa iubită. Un fan care se afla în zonă nu a ratat ocazia și i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiți, făcând publică imaginea pe rețelele de socializare. În scurt timp, ea a devenit virală.

Este singură poză care a apărut pe internet cu tânăra cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira. Mai ales după ce fapta fotbalistului a devenit subiect de presă. Cei doi îndrăgostiți s-ar întâlni de câteva luni bune, însă își păstrează relația departe de ochii curioșilor.

Oamenii lui Gerard Pique au sfătuit-o pe tânără să își șteargă conturile de pe platformele de socializare, potrivit unor surse citate de către un ziar britanic. Iar asta pentru a nu fi preluate fotografii cu ea, care să fie făcute publice ulterior. Tânăra a urmat sfaturile primite întocmai.

Cine este noua iubită a lui Gerard Pique

Noua iubită a lui Gerard Pique este o tânără blondină, mereu zâmbitoare, pe nume Clara Chia Martin. Ea are 23 de ani și este, în prezent, studentă la Relații Publice, la specializarea Publicitate, potrivit informațiilor publicate în The Sun.

Unele voci susțin că tânăra l-ar fi cunoscut pe fotbalist în cadrul evenimentelor organizate de compania sa, Kosmos. Alții spun că, de fapt, Clara Chia Martin nu face parte din echipa Kosmos decât de foarte puțin timp, așa că ar fi imposibil să îl fi cunoscut la evenimentele organizate de compania sportivului.

Pe de altă parte, surse din personalul angajat la Kosmos au declarat, sub protecția anonimatului, că atât Gerard Pique, cât și Clara Chia Martin sunt foarte profesioniști la locul de muncă. Cei doi abia dacă ar interacționa în timpul orelor de lucru.

Există informații potrivit cărora Gerard Pique și Clara Chia Martin s-ar fi cunoscut cu mult timp înainte ca fotbalistul să o înșele pe Shakira cu aceasta. După ce a aflat ce s-a întâmplat, Shakira ar fi vrut să continue relația cu sportivul, însă el nu și-a dorit același lucru, potrivit unei surse. Adevăratul motiv al divorțului dintre Pique și Shakira nu știe nimeni care e.

„Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei”, s-a exprimat, recent, jurnalista Lorena Vazquez.