14 aug. 2022 | 11:21

Ea este studenta pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira. Abia acum s-a aflat totul despre tânăra de 23 de ani

Monden
Ea este studenta pentru care Pique a părăsit-o pe Shakira. Abia acum s-a aflat totul despre tânăra de 23 de ani

După două luni de zile silențioase în presa străină, jurnaliștii au reușit să afle informații importante despre femeia care l-a determinat pe Gerard Pique să divorțeze de Shakira. De regulă, fotbalistul și noua sa parteneră nu se afișează în public. Acum, însă, nu s-au mai putut ascunde de fani, care au publicat o fotografie surprinzătoare cu cei doi îndrăgostiți. Cine este nou iubită a lui Gerard Pique și cu ce se ocupă.

O nouă poveste de dragoste pentru Gerard Pique

Presa străină a dezvăluit identitatea femeii cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira. Cu aceasta, ar avea o relație chiar și în prezent. Este vorba despre o frumoasă tânără studentă, care i-a sucit mințile fotbalistului. Află în rândurile următoare cine este amanta lui Gerard Pique.

Fostul partener al Shakirei a participat, recent, la o petrecere care a avut loc în Stockholm. La eveniment a fost prezentă și noua sa iubită. Un fan care se afla în zonă nu a ratat ocazia și i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiți, făcând publică imaginea pe rețelele de socializare. În scurt timp, ea a devenit virală.

Este singură poză care a apărut pe internet cu tânăra cu care Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira. Mai ales după ce fapta fotbalistului a devenit subiect de presă. Cei doi îndrăgostiți s-ar întâlni de câteva luni bune, însă își păstrează relația departe de ochii curioșilor.

Oamenii lui Gerard Pique au sfătuit-o pe tânără să își șteargă conturile de pe platformele de socializare, potrivit unor surse citate de către un ziar britanic. Iar asta pentru a nu fi preluate fotografii cu ea, care să fie făcute publice ulterior. Tânăra a urmat sfaturile primite întocmai.

Cine este noua iubită a lui Gerard Pique

Noua iubită a lui Gerard Pique este o tânără blondină, mereu zâmbitoare, pe nume Clara Chia Martin. Ea are 23 de ani și este, în prezent, studentă la Relații Publice, la specializarea Publicitate, potrivit informațiilor publicate în The Sun.

Unele voci susțin că tânăra l-ar fi cunoscut pe fotbalist în cadrul evenimentelor organizate de compania sa, Kosmos. Alții spun că, de fapt, Clara Chia Martin nu face parte din echipa Kosmos decât de foarte puțin timp, așa că ar fi imposibil să îl fi cunoscut la evenimentele organizate de compania sportivului.

Pe de altă parte, surse din personalul angajat la Kosmos au declarat, sub protecția anonimatului, că atât Gerard Pique, cât și Clara Chia Martin sunt foarte profesioniști la locul de muncă. Cei doi abia dacă ar interacționa în timpul orelor de lucru.

Există informații potrivit cărora Gerard Pique și Clara Chia Martin s-ar fi cunoscut cu mult timp înainte ca fotbalistul să o înșele pe Shakira cu aceasta. După ce a aflat ce s-a întâmplat, Shakira ar fi vrut să continue relația cu sportivul, însă el nu și-a dorit același lucru, potrivit unei surse. Adevăratul motiv al divorțului dintre Pique și Shakira nu știe nimeni care e.

„Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei”, s-a exprimat, recent, jurnalista Lorena Vazquez.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro