Ea e femeia-eroină care a născut 16 copii. De ce fac glume pe seama ei asistentele medicale

Ea e femeia-eroină care a născut 16 copii. De ce fac glume pe seama ei asistentele medicale
Patty Hernandez, mama eroină din North Carolina, cu 16 copii

Copii sunt o minune pentru orice părinte. Toți ne-am dorit să avem copii. Dar ce te faci când în familie nu apare unul sau doi copii, ci 16? Un astfel de caz, demn de Cartea Recordurilor, s-a întâmplat North Carolina, în Statele Unite ale Americii. Numai că, odată cu venirea copiilor pe lume, Patty Hernandez, mama eroină, a avut parte și de probleme.

Patty Hernandez, mama eroină din North Carolina, cu 16 copii

Știrea că o femeie a născut 16 copii poate intra la categoria senzațional, dar, în același timp, este demn de Cartea Recordurilor. Extra fericitul moment s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, în North Carolina. Patty Hernandez, în vârstă de 39 de ani, și soțul ei Carlos, în vârstă de 38 de ani, locuiesc  în Carolina de Nord, și sunt fericiții părinți în cauză.

Patty Hernandez a reușit recordul de a naște nu mai puțin de 16 copii. Acum cei doi fericiți părinți locuiesc cu cei 16 copii într-o casă cu cinci paturi, scrie publicația Mirror. Cel mai mic a venit pe lume recent, pe lângă ceilalți 15 copii ai familiei.

Cei doi părinți și-au botezat toți cei 15 copii cu nume care încep cu „C”. Patty a decis astfel în onoarea lui Carlos, tatăl, care susține familia ca agent de curățenie. Patty Hernandez și Carlos au cinci băieți și 10 fete, iar șase sunt seturi de gemeni. Recent tocmai și-au întâmpinat al șaselea fiu pe nume Clayton, continuând tradiția numelui de familie.

Clayton se alătură fraților săi Carlos Jr, de 13 ain , Christopher, de 11 ani, Carla și Caitlyn, de zece ani, Cristian, de nouă ani, Celeste, de opt ani, Cristina, de șapte ani, Calvin și Catherine de șase ani, Carol, de patru ani, Caleb și Caroline, de trei ani, Camilla, de doi ani, Charlotte și Crystal care au un an de zile.

Mămica a avut parte de ironii răutăcioase în spital

Într-un interviu acordat celor de la Mirror, Patty Hernandez, a povestit despre momentul nașterii celui mai tânăr membru al familie. În ciuda faptului că a trecut prin asta de 15 ori înainte, Patty Hernandez  a spus că cea mai recentă sarcină a ei a fost cea mai grea de până acum, potrivit Mirror.

Patty a spus că asistenții medicali de la spital au „recunoscut-o” și au glumit că o „văd în fiecare an” când a intrat pentru a 16-a oară în sala de nașteri. Dar a trecut peste momentul răutăților celor din spital, atunci când Clayton a venit pe lume. De altfel Patty Hernandez declara că se simte fericită și binecuvântată de Dumnezeu pentru toți cei 16 copii ai ei.

„Toți ceilalți copii sunt nerăbdători să-și cunoască fratele mai mic. Dumnezeu m-a binecuvântat cu acești copii și, în ciuda comentariilor urâte pe care le-am primit, eu și Carlos, îl considerăm o binecuvântare.”, declara Patty Hernandez celor de la Mirror.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI