E oficial! Ludovic Orban a semnat. Pleacă de la Ministerul Sănătății

E oficial! Ludovic Orban a semnat. Pleacă de la Ministerul Sănătății

Ludovic Orban a semnat eliberarea, la cerere, a lui Vasile Lucian Pintea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății. Decizia premierului a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial.

Ludovic Orban a semnat plecarea lui Pintea de la Ministerul Sănătății

Orban l-a numit în luna decembrie 2019 pe medicul Vasile Lucian Pintea, șeful serviciului județean de medicină legală din Bistrița-Năsăud, în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Pintea a devenit al treilea secretar de stat în cadrul ministerului după Horațiu Moldovan și Nelu Tătaru. Marți, acesta a fost eliberat, la cerere, din funcție, printr-o hotărâre a premierului publicată, marți, 2 iunie, în Monitorul Oficial.

Pintea a anunțat că revine la Spitalul de urgență Bistrița ca medic-șef al Serviciului Județean de Medicină Legală. Despre experiența de cinci luni în echipa de conducere a Ministerului Sănătății spune că îi va da ocazia să facă mai multe lucruri bune pentru colegii lui din sistemul sanitar și pentru locuitorii din Bistrița.

Revine la spital

„A fost o onoare să îi reprezint pe cei care și-au pus încrederea în mine în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății. Am decis să demisionez, începând cu data de 1 iunie, din această funcție și să îl sprijin din Bistrița pe domnul deputat PMP Ionuț Simionca în toate proiectele pe care acesta le are în administrația publică din județ, cu precădere în cele care vizează domeniul sanitar.

Revin la Spitalul Județean de Urgență Bistrița ca medic-șef al Seviciului Județean de Medicină Legală și am convingerea că experiența pe care am avut-o, timp de cinci luni, în echipa de conducere a Ministerului Sănătății îmi va da posibilitatea să fac și mai multe lucruri bune pentru colegii mei din sistemul sanitar și pentru locuitorii județului Bistrița-Năsăud”, a anunțat dr. Lucian Pintea, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI