E oficial! Cine prezintă Asia Express sezonul 4. Gina Pistol a fost înlocuită de 3 vedete

E oficial! Cine prezintă Asia Express sezonul 4. Gina Pistol a fost înlocuită de 3 vedete
Gina Pistol, inlocuita de la Asia Express

Noul sezon al emisiunii Asia Express și-a desemnat prezentatorul. Astfel, Irina Fodor cea care preia coordonarea celor nouă perechi de vedete înscrise în competiție.

E oficial! Cine prezintă Asia Express sezonul 4

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm.

În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului. În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina.

Ce a declarat Gina Pistol

De asemenea, alături de Irina Fodor vor fi și Oase și actorul Marius Damian. Oase le va face cunoștință cu personaje locale, povestindu-le mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, iar Marius Damian va fi povestitorul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul.

„Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansă să fiu din nou
parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”, a declarat Oase.

„Damian, la drum! Fericit sa prind din nou Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru! Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor și asta ma face sa astept prima impresie… de poveste. In valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri pe Drumul Împăraților! se-ntrevad niște covoare fermecate ce te pot duce departe in vremuri de demult! Nu pot spune mai mult acum. Ținem legatura… pe drum!”, a spus actorul Marius Damian.

În ceea ce o privește pe Gina Pistol, fosta prezentatoare de la Asia Express, aceasta este în concediu de creștere a copilului.

„Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI