E oficial! Ce va face Simona Halep în 2024. Primele declarații ale ei: ”Probabil n-o să mai am şansa”

E oficial! Ce va face Simona Halep în 2024. Primele declarații ale ei: ”Probabil n-o să mai am şansa”
Ce va face Simona Halep in 2024

Simona Halep regretă și acum faptul că nu a putut reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an. Cu toate acestea, fostul lider mondial al tenisului românesc a luat o decizie radicală. Ce va face peste trei ani. Fanii ei au rămas mască.

Care este cel mai mare regret al Simonei Halep

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, lucru știut de întregul mapamond. Fostul lider mondial are o carieră fulminantă și de succes la nici 30 de ani, dar, cu toate acestea, sportiva originară din Constanța are un singur regret.

Simonei Halep încă îi pare rău că nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări grave la gamba piciorului stâng. Regretul ei a fost cu atât mai mare cu cât își dorea din tot sufletul să aducă acasă o medalie prețioasă de la Olimpiadă. Cu toate astea, nu

„M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie.

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a declarat Simona Halep, potrivit celor de la Antena Sport.

Simona Halep s-a decis. Ce va face în anul 2024

Deși problemele de sănătate au obligat-o să renunțe la participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Simona Halep nu renunță la ideea de a aduce acasă o medalie de aur, premiul la care toți sportivii de performanță visează.

„Vreau să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an. Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de tenis s-a logodit pe 10 iunie cu iubitul ei Toni Iuruc. Simona Halep și partenerul ei au sărbătorit logodna printr-o petrecere de zile mari vineri, 23 iulie, la vila lor din Izvorani. Cei doi au petrecut până târziu în noapte alături de familie și prietenii apropiați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI