E ireal la cine apelează Vladimir Putin pentru ajutor în război. Generalul de care va râde întreg Occidentul

E ireal la cine apelează Vladimir Putin pentru ajutor în război. Generalul de care va râde întreg Occidentul
Vladimir Putin, liderul rus

Războiul din Ucraina devine din ce în ce mai sângeros și tensionat, având în vedere contextul ultimelor bombardamente comandate de Vladimir Putin armatei sale. În cursul zilei de luni, Rusia a lansat un atac cu rachetă asupra unui mall din orașul Kremenciuc, în urma căruia au rezultat 16 decese și peste 40 de răniți. O informație de ultimă oră anunță noul plan de luptă al Vladimir Putin pe teritoriul ucrainean. La cine va apela liderul rus pentru a înfricoșa inamicul?

Vladimir Putin, surpriză uriașă pe câmpul de luptă

Liderul Kremlinului insistă să dovedească întregii lumi cât de mult îl definesc situațiile penibile, astfel că s-a decis să facă o mișcare „grea” pe câmpul de luptă. Nu este un secret faptul că Vladimir Putin a intrat în război nepregătit din punct de vedere al armatei, fiind nevoit să racoleze tineri abia ieșiți de pe băncile școlii pentru a-i obliga să meargă pe câmpul de luptă, acolo unde o mare parte din ei, lipsiți de experiență, și-au pierdut viața.

Pe parcursul celor patru luni de război, Vladimir Putin și-a pierdut mulți oameni importanți pe care se baza pentru a ataca Ucraina, visând la o victorie absolută împotriva țării invadate. Potrivit presei ruse, peste 300 de ofiteri ruși de rang înalt au fost eliminati în Ucraina, la care se adaugă moartea a mii de militari din unitățile speciale de luptă.

De asemenea, armata ucraineană a dezvăluit că a ucis 13 generali ruși, în ciuda faptului că Rusia a recunoscut doar moartea a patru dintre aceștia. Având în vedere penuria de generali, Vladimir Putin a apelat la soluția de rezervă pe care o mai are. Astfel, liderul Kremlinului, căruia eșecul îi bate la ușă,  l-a chemat pe câmpul de luptă pe un fost general obez, în vârstă de 67 de ani, care își trăia liniștit viața de pensionar în suburbiile Moscovei.

Unde își va îndeplini misiunea generalul pensionar Pavel

Pentru că nimeni nu poate refuza comanda liderului rus, generalul Pavel, care cântărește 130 de kilograme, a fost solicitat să se prezinte pe frontul de luptă din estul Ucrainei pentru a conduce forțelor speciale rusești care operează în regiune, după ce fostul comandant al unității a fost grav rănit într-un atac de artilerie.

Din cauza gabaritului său depășit, acesta va purta o uniformă croită special cu dimensiunile sale. De asemenea, pentru a putea fi protejat de un posibil atac al inamicilor, Pavel va folosi două veste antiglonț, pentru a-și acoperi circumferința.

În ciuda aspectului său atipic pentru un fost general (vezi foto în galerie), presa internațională susține că Pavel are în spate o carieră militară strălucitoare de 40 de ani, fiind un veteran al războiului dus de Rusia în Afganistan, în anii ’80.

Chiar dacă rezultatele sale deosebite obținute de-alungul timpului îl recomandă, o sursă din serviciile secrete britanice a afirmat că „Putin a ajuns să râcâie pe fundul butoiului”, tocmai din cauza faptului că oamenii de bază au fost uciși pe câmpul de luptă din Ucraina.

„Majoritatea celor mai buni și mai experimentați comandanți de rang înalt ai săi au fost uciși sau răniți luptând în Ucraina, așa că recurge la trimiterea pe front a unor ofițeri de mâna a doua care nu rezistă prea mult”, a transmis sursa citată pentru Daily Star Sunday.