E însărcinată din nou! Cântăreața a făcut anunțul cu o poză cu burtica de gravidă

E însărcinată din nou! Cântăreața a făcut anunțul cu o poză cu burtica de gravidă
O cunoscută cântăreață este din nou însărcinată! 

O cunoscută cântăreață le-a făcut o surpriză de proporții celor care o urmăresc pe rețelele de socializare! Solista le-a ascuns sarcina o bună perioadă, iar acum fanii ei s-au trezit peste noapte cu o fotografie cu aceasta cu burtica de graviduță la vedere. Despre cine este vorba?

O cunoscută cântăreață este din nou însărcinată!

O iubită solistă de muzică tradițional românească și-a anunțat fanii prin cadrul unei postări de pe Instagram că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta și-a ascuns sarcina câteva luni bune, iar acum și-a etalat mândră burtica de gravidă. Este vorba despre Olguța Berbec. Atât internauții, cât și multe persoane publice i-au urat toate cele bune și o sarcină cât mai ușoară de acum încolo. Printre ele s-au numărat nelipsita Vlăduța Lupău, Anamaria Prodan și Mihai Morar. Cei mai mulți sunt extrem de încântați pentru că Cezara, fiica cea mare a cuplului, va mai avea un frățior pe care să-l iubească, ocrotească și cu care să împărtășească cele mai frumoase momente din viață.

„Woowwww… ce frumos… mă bucur tare că nu ați lasat-o pe Cezara singură la părinți… Sarcină ușoară, draga mea”, “Felicitări, draga mea dragă! Ce poate fi mai frumos decât imaginea unei femei în pântecele căreia există viață! Te cuprind într-o îmbrățișare sufletească. Sarcină ușoară, iubita mea frumoasă, mă bucur din suflet pentru voi!! Să zic că o să fie un Remus mic!! Cât m-am emoționat!!”, “Sarcina te face și mai frumoasă!! Sarcină ușoară și să vina bebe sănătos, îl așteptăm”, “Un frățior pentru Cezara? Felicitări și sarcină ușoară!”, au fost câteva din comentariile primite la postarea în cauză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta) pe

„Am avut mari emoții”

Olguța Berbec este nașa Vlăduței Lupău și este și ea cântăreață de muzică de petrecere. Solista va deveni din nou mamă la 36 de ani, iar bucuria este una imensă pentru ea și pentru soțul ei, saxofonistul Remus Novac. Cuplul de artiști mai are o fetiță pe nume Cezara care a început școala anul acesta. Nunta lor a fost una de pomină, pe care cele mai multe vedete invitate și-o aduc aminte foarte bine.

Peste 100 de invitați le-au trecut preagul evenimentului, iar cei veniți să se bucure alături de cei doi miri de ziua cea mare au fost numai colegi de breaslă de-ai lor unul și unul. „Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, declarat atunci Olguța într-un interviu pentru spynews, citat de cancan.ro.