17 sept. 2020 | 15:51

E însărcinată din nou! Cântăreața a făcut anunțul cu o poză cu burtica de gravidă

Monden
E însărcinată din nou! Cântăreața a făcut anunțul cu o poză cu burtica de gravidă
O cunoscută cântăreață este din nou însărcinată! 

O cunoscută cântăreață le-a făcut o surpriză de proporții celor care o urmăresc pe rețelele de socializare! Solista le-a ascuns sarcina o bună perioadă, iar acum fanii ei s-au trezit peste noapte cu o fotografie cu aceasta cu burtica de graviduță la vedere. Despre cine este vorba?

O cunoscută cântăreață este din nou însărcinată!

O iubită solistă de muzică tradițional românească și-a anunțat fanii prin cadrul unei postări de pe Instagram că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta și-a ascuns sarcina câteva luni bune, iar acum și-a etalat mândră burtica de gravidă. Este vorba despre Olguța Berbec. Atât internauții, cât și multe persoane publice i-au urat toate cele bune și o sarcină cât mai ușoară de acum încolo. Printre ele s-au numărat nelipsita Vlăduța Lupău, Anamaria Prodan și Mihai Morar. Cei mai mulți sunt extrem de încântați pentru că Cezara, fiica cea mare a cuplului, va mai avea un frățior pe care să-l iubească, ocrotească și cu care să împărtășească cele mai frumoase momente din viață.

„Woowwww… ce frumos… mă bucur tare că nu ați lasat-o pe Cezara singură la părinți… Sarcină ușoară, draga mea”, “Felicitări, draga mea dragă! Ce poate fi mai frumos decât imaginea unei femei în pântecele căreia există viață! Te cuprind într-o îmbrățișare sufletească. Sarcină ușoară, iubita mea frumoasă, mă bucur din suflet pentru voi!! Să zic că o să fie un Remus mic!! Cât m-am emoționat!!”, “Sarcina te face și mai frumoasă!! Sarcină ușoară și să vina bebe sănătos, îl așteptăm”, “Un frățior pentru Cezara? Felicitări și sarcină ușoară!”, au fost câteva din comentariile primite la postarea în cauză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta) pe

„Am avut mari emoții”

Olguța Berbec este nașa Vlăduței Lupău și este și ea cântăreață de muzică de petrecere. Solista va deveni din nou mamă la 36 de ani, iar bucuria este una imensă pentru ea și pentru soțul ei, saxofonistul Remus Novac. Cuplul de artiști mai are o fetiță pe nume Cezara care a început școala anul acesta. Nunta lor a fost una de pomină, pe care cele mai multe vedete invitate și-o aduc aminte foarte bine.

Peste 100 de invitați le-au trecut preagul evenimentului, iar cei veniți să se bucure alături de cei doi miri de ziua cea mare au fost numai colegi de breaslă de-ai lor unul și unul. „Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat”, declarat atunci Olguța într-un interviu pentru spynews, citat de cancan.ro.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro