Durere uriaşă pentru Vica Blochina la Survivor 2023. Ce i-a spus fiul ei înainte de a pleca în Republica Dominicană

de: Andreea Vînătoru
10 01. 2023

Luni seară, 9 ianuarie, a avut loc prima ediție Survivor România 2023. Printre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor se numără și Vica Blochina, în vârstă de 47 de ani. Din păcate, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a început competiția din Republica Dominicană cu lacrimi în ochi. Iată ce a mărturisit.

Durere uriaşă pentru Vica Blochina la Survivor 2023

În prima ediție Survivor România 2023, „Faimoșii” și „Războinicii” s-au luptat pentru imunitate, însă cei care au învins au fost „Războinicii”. La testimoniale, Vica Blochina a dat cărțile pe față și a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că fiul ei, Edan, nu mai vorbește cu ea. Motivul ar fi chiar participarea vedetei la show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană.

„Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o sa mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună”, a spus Vica Blochina, la PRO TV.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, fosta balerină mărturisea că banii au fost printre principalele motive pentru care a acceptat să participe la acest concurs.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri.

Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a spus Vica Blochina în emisiunea La Măruță.

Are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, perioadă în care Vica i-a fost amantă. În emisiunea online „În Oglindă”, ea a mărturisit că prima întâlnire cu Victor Pițurcă a avut loc la Clubul Melody din Capitală. Deși ducea o viață de lux și primea cadouri prețioase de la bărbați potenți financiar, blondina era îndrăgostită de Pițurcă.

Cei doi au avut o relație extraconjugală care a durat 16 ani, deși fostul mare fotbalist al Stelei era căsătorit. Mai mult de atât, atunci când a auzit că Vica Blochina avea să-i dăruiască un copil, el a decis să o părăsească.

La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului.