Durere fără margini pentru Alexandru Arșinel! Ce se întâmplă cu familia actorului

de: Andrei Simion
29 02. 2020

Momente extrem de grele pentru Alexandru Arșinel! Familia cunoscutului actor trece prin clipe dureroase. Ce se întâmplă cu artistul și cine îi este alături? Copiii lui au făcut tot ce le-a stat în putință.

Durere fără margini în familia lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel este distrus de durere! Cea de care acesta este alături de mai bine de cinci decenii este într-o stare gravă, după ce a suferit un accident în trecut. Cu toate că actorul a făcut toate eforturile pentru femeia pe care o iubește, se pare că soarta a decis altceva. Marilena Arșinel se simte mai rău pe zi ce trece. Amintim că soția vedetei s-a lovit la cap în anul 2016, de atunci aceasta rămânând imobilizată la pat. Din cauza loviturii extrem de puternice, Marilena a ajuns să-și mai miște doar capul și mâna. Deși femeia a fost supusă la nenumătrate tratamente și proceduri de recuperare, nimic nu pare să o ajute.

 „Arșinel și copiii nu s-au uitat la bani, au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a descoperi un tratament, o metodă pentru ca Marilena să se facă bine. Starea ei este din ce în ce mai grea, mai ales că a intrat și într-o stare de depresie. Din păcate, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic. Au trimis analizele la fel de fel de specialiști din țară și din Europa. Nu există tratament pentru ca ea să își poată recupera mobilitatea”
Sursă din anturajul actorului (Sursa: impact.ro)

Durere fără margini în familia lui Alexandru Arșinel! Soția sa se simte dinc e în ce mai rău pe zi ce trece

„Cum se poate simți un om în situație ei”

Celebrul actor susținea, anul trecut, că Marilena vorbește, dar nu se poate mișca deloc. Aceasta este imobilizată la pat, iar deplasarea e se mai face dintr-un fotoliu în altul.

„Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simți un om în situație ei. Suntem la Sinaia acum, am dus-o la aer curat. Nepoții au rămas la custri, n-am vrut să-i mai expun la suferință. Ei o văd pe bunica în permanență însă acum, de Sărbători, n-ași fi vrut să se mai întristeze”
Alexandru Arșinel