După atâția ani, ‘Tanța’ rupe tăcerea despre Teo Trandafir. De ce nu își mai vorbesc, deloc EXCLUSIV

După atâția ani, 'Tanța' rupe tăcerea despre Teo Trandafir. De ce nu își mai vorbesc, deloc EXCLUSIV
După atâția ani, 'Tanța' rupe tăcerea despre Teo Trandafir. De ce nu își mai vorbesc, deloc EXCLUSIV

Colaborarea de aur dintre Nuami Dinescu (59 de ani) sau Tanța și Teo Trandafir, vreme de șapte ani, în cadrul emisiunii ”Teo”, de la PRO TV, a făcut istorie în lumea televiziunii. Totuși, aparenta amiciție și schimbul amuzant de replici, de pe micul ecran, nu au continuat și în spatele camerelor de luat de vederi. Dimpotrivă, ambele se evită acum. Întrebată de reporterii impact.ro despre Teo Trandafir, acum vedetă Kanal D, Nuami nu și-a putut ține în frâu resentimentele: “Nu mai avem nicio treabă una cu alta”, ne-a spus ea, pe un ton vrece.

„După ce s-a terminat emisiunea de la PRO TV, nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa”

Actrița Nuami Dinescu a cunoscut celebritatea la PRO TV, în emisiunea lui Teo Trandafir, unde o interpreta cu umor pe Tanța. Din păcate, popularul rol a venit la pachet și cu un mare ghinion, care avea să se spargă, exact ca în poveștile nemuritoare, după exact șapte ani, când, în sfârșit, Nuami și-a găsit un alt loc de muncă. Ea n-a evitat, să menționeze, în interviurile acordate, cât de greu i-a fost să scape de vechiul rol:

„Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa.

Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii – boneţica şi şorţul ăla – nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru”, povestea artista pentru adevarul.ro.

I-a mulțumit însă, lui Teo Trandafir, pentru ajutor: „Am învăţat multe lucruri de la ea, am făcut-o fără să-mi spună ea – am observat cum se purta cu echipa, ea era bună cu toată lumea. Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferend pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată”.

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea?”

Iată însă că, deși așa se credea, Nuami și Teo nu legaseră o prietenie pe platourile de filmare. Întrebată de reporterii impact.ro, în ce relații este cu fosta ei colaboratoare de la PRO TV, actrița Nuami Dinescu ne-a mărturisit că acel proiect e încheiat și că nu mai are rost să se întoarcă în timp:

„Nu mai avem nicio treabă una cu alta, nici nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre subiectul acesta. Ea dacă nu vorbește despre mine, eu de ce să vorbesc despre ea? Eu de atunci am mai lucrat și lucrez la diverse proiecte de televiziune, nu am lucrat toată viața la acea emisiune”, ne-a declarat, în exclusivitate, Nuami Dinescu.

Dar, ea nu este la primul răspuns de acest fel. O reacție cel puțin la fel de dură la adresa lui Teo, a avut și pe contul personal:

„Am ajuns în câteva seri către zona de nord (n.r. a staţiunii Mamaia), unde s-au construit câteva imobile noi, mai făţoase, unde şi cele câteva restaurante sunt mai de lux. Am intrat într-o zi într-unul dintre ele, am băut ceva şi recunosc m-am simţit bine, deşi eram într-o gaşcă cu figuri iubite de public (Adelin Petrişor, Dan Helciug), nimeni nu s-a holbat la noi, nimeni nu m-a întrebat ce mai face Teo şi ce emisiune face, prilej cu care am realizat că pe unde mă duc lumea mă întreabă de ea – pe stradă, pe la cumpărături sau în emisiuni. Am observat, în schimb, că ea nu vorbeşte niciodată despre mine, în niciun interviu, în nicio discuţie, nu pomeneşte niciodată numele meu)”.

Nuami Dinescu joacă în prezent în serialul ”Adela”, de la Antena 1, în rolul Floricăi, vecina care știe tot ce mișcă în mahala

Nuami Dinescu, fosta asistenta a lui Teo Trandafir, este absolventă a Facultății de Teatru a Universității Hyperion din București. A jucat pe scenele teatrelor din Craiova, Brașov, Reșița și Ploiești și a avut roluri principale în majoritatea pieselor. A fost Ortansa din „Proștii sub clar de lună”, de Teodor Mazilu, Katarina din „Îmblânzirea scorpiei”, de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasă” a lui I.L. Caragiale, dar şi protagonista unor numeroase spectacole de teatru.

Acum o vedeți în serialul „Adela”, de la Antena 1, unde Nuami Dinescu joacă alături de Alina Florescu, Tatiana Şelaru şi de Răzvan “Krem” Alexe.  Nuami este Florica, vecina Adelei şi mătuşa Laurei. Ştie tot ce mişcă în mahala:

„Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum şi am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare. Provocare mi se pare că e foarte uzitat, îl voi schimba, nu e provocare – e o bucurie pe care ai stat cuminte, ai aşteptat-o şi a venit.

E o gaşcă mai mult decât frumoasă, cu Anca Sigartău mă ştiu de când ea era în facultate şi eu nu şi mă tot întreba dacă nu mai vin să dau examen. Sunt nişte lucruri frumoase care se leagă aici, e mai mult decât o bucurie, e ceva ce aştepți de mult timp şi dacă nu laşi să se strecoare îndoiala că nu se mai întâmpla, iată că se întâmplă!”, a declarat Nuami Dinescu.