Dumitru Dragomir, siderat de ce s-a întâmplat cu Florin Piersic în ultimele zile: „Tâmpenii! Nu îi taie niciun picior”

de: Iulian Ioncea
15 05. 2024

În ultimele săptămâni, numele unuia dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, Florin Piersic, a fost pe buzele tuturor, deoarece acesta nu trece printr-o perioadă tocmai bună a vieții lui.

Ajuns la 88 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna ianuarie, marele actor român are probleme de sănătate și a ajuns să fie internat într-un spital din București. Asta după ce a fost operat chiar în ziua de Paște la Cluj, apoi transferat cu elicopterul în Capitală.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a văzut la televizor și pe internet știrile despre starea lui Florin Piersic și a comentat în stilul său caracteristic tot ce s-a întâmplat cu marele actor român. Asta după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Florin Piersic ar fi luat o infecție dintr-un spital și ar trebui să-i fie amputat piciorul.

„Precizăm că la momentul internării exista infecția care a generat complicațiile medicale despre care există deja informații și faptul că actorul nu a contractat o altă infecție din spitalul nostru”, s-au apărat însă cei de la Spitalul Militar din Cluj, pentru Hotnews.

Ce spune Mitică Dragomir despre Florin Piersic

„Îi transmit multă sănătate, să îi dea Dumnezeu sănătate. Sunt amic cu el și el e un mare artist, un mare om. Și îl felicit pe Ciolacu că a fost la el la spital. Asta i-a ridicat cota lui Ciolacu. Nu știu, eu am o impresie foarte bună despre doctori, nu pot să vorbesc. Am amici și prieteni doctori, mulți, și sunt niște somități.

Eu m-am mirat că nu s-a dus la Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență din București. Este unul dintre marii specialiști ai acestei țări. Se întâmplă să faci septicemie… Doamne ferește, dacă ai ghinion… Ca Petrică Mîțu Stoian, marele cântăreț de muzică populară. A murit cu zile, pe niște tâmpenii. Dar a murit cu zile. Păcat! Dumnezeu să îl odihnească”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Sursa citată notează că fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a arătat siderat de tot ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni cu Florin Piersic și este sigur că actorului nu i se va amputa niciun picior, așa cum a apărut, la un moment dat, o informație.

„Sunt acum medicamente foarte puternice, antibiotice extraordinare. Și va trăi încă ani de zile. Nu îi taie niciun picior, se găsesc soluții. Am înțeles că merge pe jos, se mișcă și că e mai bine. E printre primii cinci artiști români pentru mine. El este un colos. E un simpatic și un om bun. Religios, bun. Nu cred că are cinci dușmani în viață”, a încheiat Mitică Dragomir.