Dublă crimă în Bihor. Două persoane au fost găsite dezbrăcate și cu gâturile tăiate în locuința lor

Crima dubla in Bihor Sursă foto: ziarulclujeanul.ro

O dublă crimă teribilă a avut loc în comuna Roșiori, județul Bihor, acolo unde un bărbat și o femeie au fost găsiți morți, având gâturile rupte. Martorii au apelat imediat la 112, iar ulterior Poliția s-a prezentat la fața locului.

Cine sunt victimele decedate

O femeie de 60 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani au fost găsiți morți într-o casă din Bihor. Până în acest moment nu se cunosc criminalii, însă autoritățile bănuiesc că victimele au murit în chinuri. Procurorii au demarat cercetările, așteptând rezultatul testelor ADN, realizate pe probele ridicate de la locul crimei.

În urma tragicului eveniment, localnicii comunei sunt foarte speriați, încât nu-și mai lasă nici ușile sau porțile deschise. Aceștia se tem că în orice moment ar putea avea aceeași soartă, mai ales că vinovatul de această crimă monstruoasă s-ar putea afla încă în libertate.

Cine a descoperit cadavrele

„Numai un bolnav psihic putea să facă aşa ceva. Şi poate e printre noi”, a spus convis un sătean.

Crima a fost descoperită de fosta soție a bărbatului, venită din Ungaria în România. Aceasta a vrut să-și viziteze soțul, dar pentru că nu l-a găsit acasă, aceasta a sunat la Poliție pentru a anunța dispariția.

Femeia a fost informată de vecini că bărbatul a fost văzut ultima oară pe data de 15 decembrie, atunci când se afla împreună cu o prietenă de băutură Ildiko, în vârstă de 60 de ani, care locuia în satul Vaida.

Soția speriată a pornit să îl caute în casa aceea. În momentul în care a ajuns în dreptul clădirii, aceasta i-a zărit bicicleta, iar când a intrat în casă, imaginea terorii i-a dat fiori reci. Fosta soție a văzut în fața ochilor imaginile teribile ale unei crime duble. Trupurile celor doi erau dezbrăcate, iar gâturile tăiate.

„Aşa spun oamenii din sat, că i-a găsit dezbrăcaţi, în pielea goală, cu gâtul tăiat şi multe înţepături. Şi apoi a sunat la 112”, au transmis poliţiştii.

„Era bătrân, avea 73 ani. Era el, masiv, şi putea să taie gâtul femeii, că era slabă, mică, nu cred că avea 45 kilograme. Dar toată lumea zice că nu şi-ar fi tăiat gâtul, nu prea crede nimeni varianta asta”, a adăugat un alt localnic.

Cercetările se realizează, in rem, adică doar pentru faptă, procurorii aşteptând rezultatele testelor ADN pentru a afla dacă odioasa crimă a fost provocată de bărbat sau a mai intrat cineva în acestă casă lovită parcă de blestem.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI