Drama unei sportive de legendă! A plecat din România de urgență!

de: Ana Chivu
26 06. 2020

Una dintre cele mai bune sportive din lume a luat decizia de a părăsi terenul pentru o perioadă nedeterminată. De ce a plecat aceasta urgent din România?

Drama unei sportive legendare care a plecat din România de urgență

CSM București a rămas fără una dintre cele mai bune sportive din lume, Nora Nork. Handbalista a decis de curând să solicite rezilierea contractului. Din păcate, aceasta le-a dezvăluit colegelor că nu o face pentru a-și găsi altă cale, ci pentru că mama sa a fost diagnosticată cu cancer și dorește să-i fie alături în cele mai grele momente din viața sa. După ce au aflat motivul real, CSM București au acceptat rezilierea pe cale amiabilă, cu mențiunea că nu va comenta despre problemele mamei sportivei, arată spotmedia.ro.

Nora Mork este una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a câștigat de-a lungul carierei de patru ori Liga Campionilor cu Larvik și Gyor, Campionatul Mondial cu Danemarca, e triplă campioană europeană cu România, a fost golghetera competiției la Jocurile Olimpice, la Campionatul Mondial, dar și la cel European, iar din cauza accidentărilor sale a prins doar 34 de minute pe teren în ultimul sezon în echipa care a găzduit-o până acum.

Nora Mork a părăsit CSM București din motive personale

„Nu am voie însă să vorbesc despre motiv”

„Nu putem vorbi foarte mult pentru că nu am acordul Norei Mork. Da, s-a produs din motive familiale. Și-a dorit s ă fie mai aproape de familie. Nu am voie însă să vorbesc despre motiv și nici nu sunt împuternicită să fac acest lucru. Eu îi doresc foarte multă sănătate Norei Mork pentru că este o jucătoare uriașă. Ne-am dorit foarte tare să vină, să fie sănătoasă, dar din păcate, știți foarte bine că în sport există riscul să te accidentezi, iar acest lucru este cel mai trist pentru un sportiv. Din păcate, ea s-a accidentat. Important este să fie sănătoasă și îi doresc să revină pe teren”
Gabriela Szabo, director general al CSM București