Drama prin care a trecut Andreea Raicu. Povestea care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Morar

Andreea Raicu a trecut printr-un moment extrem de dificil, în urmă cu câțiva ani. Ea s-a despărțit de iubitul ei și a trecut printr-o situație gravă din punct de vedere al sănătății.

Drama prin care a trecut Andreea Raicu

Cunoscută în showbizul românesc drept o prezență discretă, Andreea Raicu s-a destăinuit și a vorbit despre problemele prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Andreea Raicu a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața ei.

 „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește. (…) Eu n-am mai putut să merg două săptămâni. (…) Eram într-o situație foarte complicată în business și trebuia să iau o decizie pe care nu puteam să o iau, mi-era frică, și viața m-a ajutat să o iau. Îmi aduc aminte că eram la cosmetică și eram foarte liniștită. Și îmi trece un gând așa: Ești foarte liniștită pentru că ai să mori”, a povestit ea.

Apoi, a continuat povestind că a avut probleme grave din cauza atacurilor de anxietate, până la un asemenea punct încât nu a mai putut merge.

„Îmi mai aduc aminte perfect, era Vinerea Mare și era ziua de naștere a prietenei mele foarte bune și am mers la ea. De la un moment dat încolo mi s-a făcut foarte rău. Am zis că trebuie să merg acasă. Am ajuns, m-am așezat pe canapea și când am vrut să mă ridic, nu am putut să mai merg. Pur și simplu. Știu că sună foarte ciudat. N-aveam niciun fel de problemă medicală. (…) Când am acceptat că nu mai pot să merg m-a bușit un plâns îngrozitor. Totul se dărâma în jurul meu. Și mi-am adus aminte de gând: Deci o să mor, nu?”, a mărturisit Andreea Raicu.

Andreea Raicu: „Nu mă puteam opri din plâns”

Vedeta a mai spus că a fost la spital și și-a făcut toate analizele. Pur și simplu anxietatea o împiedica să meargă. Ea a mers să se interneze într-o clinică cu ajutorul căreia a reușit să își revină.

„Am fost la spital, am făcut toate testele posibile. Nu mă puteam opri din plâns, mi se părea îngrozitor ce trăiesc. Ce era foarte interesant era că puteam să-mi mișc picioarele în dreapta, în stânga, dar nu în față.

N-aveam cum să mă ajute nimeni. Singura persoană care putea să mă ajute eram eu. Care a fost mesajul pe care l-am descifrat ulterior? Că nu mai e drum înainte. Este în dreapta sau în stânga. E atât de inteligent corpul ăsta și îți spune lucruri atât de minunate. Lucruri pe care uneori nu știm să le descifrăm, dar, de cele mai multe ori, pe care ne e frică să le descifrăm pentru că ne este frică de schimbare”, a mai spus Andreea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI