Drama pe care o trăiește vedeta din Las Fierbinți: ‘Am sunat la salvare de ieri, mă dor toate’. Cătălin Măruță este șocat

Drama pe care o trăiește vedeta din Las Fierbinți: ‘Am sunat la salvare de ieri, mă dor toate’. Cătălin Măruță este șocat
Clipe grele pentru o vedetă din serialul Las Fierbinți

O vedetă din celebrul serial românesc ‘Las Fierbinți’ trece prin clipe dure. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte când aceasta a venit cu detalii despre starea sa de sănătate. Despre cine este vorba și cum se simte?

Clipe grele pentru o vedetă din ‘Las Fierbinți’

‘Las Fierbinți’ este unul din cele mai iubite seriale românești, iar de ani buni proiectul i-a apropiat ușor și de interpreții peronajelor lor preferate. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Lilianei Mocanu care îi dă viață soției lui Firicel. Actrița a reușit să-i îngrijoreze pe toți cu noile vești.

Cea din urmă a fost infectată cu coronavirus și se simte destul de rău. Vedeta a recunoscut că nu este vaccinată, dar a avut mare grijă, abia a ieșit din casă și s-a testat de trei ori pe săptămână încă de la începutul pandemiei.

Din nefericire, starea sa de sănătate lasă de dorit. Aceasta a intrat în direct la Pro TV pentru a le spune fanilor prin ce trece. Ea nu se poate odihni, are frisoare care nu-i dau pace noaptea și ziua și o dor toate.

Problema este că așteaptă de ieri o salvare care să o testeze și pe fiica sa. În timpul acesta, actrița i-a sfătuit pe toți să aibă grijă și să facă tot posibilul pentru a nu ajunge în acest stadiu pentru că echipajele de salvare sunt suprasolicitate. 

 “Am sunat la salvare de ieri”

 “Am sunat la salvare de ieri, dar nu a venit niciuna. Sâmbătă m-am simțit foarte rău, am sunat salvarea. Se pare că sunt bine pulmonar. Nu, nu sunt vaccinată, dar sunt un om care a stat mult acasă și a fost testat de trei ori pe săptămână. Am o durere insuportabilă, ieri noapte a fost teribil.

Nu pot să stau nicicum, iar ăsta e singurul lucru de care mă plâng. Mă dor toate și sper să vină o salvare rapid să vină să o testeze și pe Ana. Ni s-a spus că sunt suprasolicitate și că durează între 24 și 48 de ore. La unii a venit și mai târziu.

Sâmbătă mi-a venit salvarea după patru ore. Feriți-vă pentru că spitalele sunt pline și e grav. Sunt în legătură cu doctorul, dar trebuie să rezistăm și noi. Am frisoane foarte mari, am mâinile și picioarele foarte reci, dar o să fie bine. Mă fac bine și nu o să mai refuz nicio invitație de acum încolo”
Liliana Mocanu, soția lui Firicel din Las Fierbinți (Sursa: ‘La Măruță’ – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI