Drama pe care a trăit-o Horia Brenciu. Puțini știau despre evenimentul tragic din viața sa

Drama pe care a trăit-o Horia Brenciu. Puțini știau despre evenimentul tragic din viața sa
Drama pe care a trait-o Horia Brenciu

Horia Brenciu este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști ai României. Mereu optimist, vesel și plin de viață, puțini știu că, în spatele acelui zâmbet molipsitor, se ascunde o dramă din copilărie. Fostul jurat de la Vocea României și-a pierdut unul dintre părinți la o vârstă fragedă.

Tragedia pe care Horia Brenciu a trăit-o în copilărie

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, fiind apreciat de milioane de români pentru talentul, carisma și simțul său dezvoltat al umorului. Deși are un râs molipsitor și o poftă de viață care nu te lasă să fii trist, puțini sunt cei care știu greutățile prin care a trecut celebrul solist.

Fostul jurat de la Vocea României a trăit o experiență șocantă la vârsta fragedă de 11 ani, atunci când și-a pierdut unul dintre părinți. Mama lui a murit, lăsându-i un gol imens în suflet.

„Greutăți mari sunt și acum, iar drame se întâmplă la tot pasul. De ce le-aș mai spune oamenilor greutățile mele?! Dacă după o apariție de-a mea la un spectacol, live, pe TV sau pe internet, cineva zâmbește, misiunea mea e îndeplinită.

Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei!

În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a declarat Horia Brenciu, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la viva.ro.

„Trebuie să facem ca viața noastră să merite!”

Drama care i-a traumatizat copilăria l-a făcut mai puternic, Horia Brenciu fiind un tată devotat și fericit, având, astăzi, o familie frumoasă și numeroasă, alături de soția lui, Alice, și cei patru copii ai lor.

„Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba…

Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc…

Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.”, a completat artistul.