Drama nebănuită a Luminiței Anghel. Fanii au aflat tocmai acum ce mare suferință a ascuns artista ani de zile

Drama nebănuită a Luminiței Anghel. Fanii au aflat tocmai acum ce mare suferință a ascuns artista ani de zile
Ce suferință a ascuns Luminița Anghel. Abia acum a spus totul

Luminița Anghel este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, dar vedeta preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre provocările pe care le-a întâlnit de-a lungul anilor. Totuși, acum a dezvăluit ce mare suferință a îndurat.

Luminița Anghel a trecut printr-o dramă. Ce a povestit artista

Luminița Anghel a mărturisit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la PRO TV că tatăl ei nu a fost mulțumit de drumul profesional pe care l-a ales, așa că nu a venit niciodată la vreun spectacol susținut de ea, chiar dacă a plâns când fiica sa a luat un premiu valoros.

„Nu a fost la niciun spectacol de-al meu până a murit. Niciodată. Mi-a povestit mama că, atunci când am luat premiul la Cerbul de Aur, a făcut ture în fața televizorului și a plâns. Dar așa, în carne și oase, nu a venit niciodată.”, a spus Luminița Anghel.

De asemenea, vedeta a explicat că părintele ei nu credea că meseria de artist o să îi aducă foarte multe foloase, dar nu l-a lăsat inima să îi interzică să se ducă la diferite evenimente, ba chiar o ajuta cu banii atunci când era nevoie.

Luminița Anghel: ‘Marea bătălie a fost cu mine’

Luminița Anghel și-a dorit să le demonstreze părinților săi că a ales un domeniu profesional potrivit, așa că s-a ambiționat și a reușit să fie una dintre cele mai iubite artiste din România, chiar dacă i s-a zis că nu se poate trăi din spectacole și concerte.

„Părinții nu vedeau cu ochi buni meseria de artist, el nu privea cu ochi buni nici meseria de actor, nici de cântăreț.

Dar nu mi-a zis niciodată să nu mă duc, m-a finanțat, dar mi-a zis că nu sunt meserii serioase și nu se poate trăi din asta. (…)

Ambiția mea a fost de a demonstra, nu mă interesa lumea muzicală, nu mă interesau premiile. Voiam să le demonstrez părinților că s-au înșelat. Marea bătălie a fost cu mine.”, a mai zis cântăreața.

Cum era Luminița Anghel la începutul carierei sale. Dezvăluiri surprinzătoare

Octavian Ursulescu a fost prezent în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că Luminița Anghel era liniștită și nu își dorea să primească toată atenția, chiar dacă se afla la începutul carierei sale. Aceasta prefera să cânte și să plece acasă, spre surprinderea tuturor.

„Era o fată liniștită, la locul ei. Nu făcea parte din categoria domnișoarelor care încearcă să iasă în față. Ea cânta și pleca acasă cu trenul.”, a povestit cunoscutul prezentator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI