Drama Elenei Merișoreanu s-a aflat acum. Ce probleme grave de sănătate are îndrăgita artistă

Drama Elenei Merișoreanu s-a aflat acum. Ce probleme grave de sănătate are îndrăgita artistă
Ce probleme de sănătate are Elena Merișoreanu? Interpreta a venit cu detalii

Ce dramă trăiește Elena Merișoreanu? Una din cele mai iubite interprete de muzică populară are probleme grave de sănătate. Fanii ei au aflat abia acum totul. Ce afecțiune are celebra cântăreață?

Ce probleme de sănătate are Elena Merișoreanu?

Fanii Elenei Merișoreanu sunt îngrijorați pentru aceasta. Interpreta de muzică populară în vârstă de 73 de ani are tot mai multe probleme de sănătate, iar vizitele dese la medici au devenit deja o obișnuință.

Aceasta și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii despre starea sa de sănătate și de problemele cu care s-a confruntat fără ca nimeni să știe. Cântăreața a fost diagnosticată greșit și a urmat un tratament medicamentos în urma căruia a început să se simtă din ce în ce mai prost.

De asemenea, și-a înștiințat fanii că urmează să fie operată din nou, dar trebuie să mai treacă timpul pentru că abia a suferit o altă intervenție în urmă cu o lună și jumătate.

‘Cu piciorul operat, simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin, pentru că am fost operată de fiere și, dacă am avut anestezie generală, trebuie să treacă, totuși, câteva săptămâni bune’
Elena Merișoreanu

„Eu nu mai pot, îmi este rău de mor”

Vedeta s-a tratat pentru durerile de stomac vreme de mai bine de un an, timp în care ea avea de fapt probleme cu fierea. Din păcate, un medic a sfătuit-o greșit și i-a oferit un tratament care i-a înrăutățit problemele. Cea din urmă a simțit că ceva nu este în regulă pentru că starea sa se agravase, astfel a luat decizia de a asculta părerea altui specialist.

Un doctor de la Cantacuzino a consultat-o, ulterior a decis să o opereze de urgență. Acesta a sfătuit-o pe artistă să accepte operația care trebuia făcută în maximum 24 de ore de la diagnosticul său.

„Eu nu mai pot, îmi este rău de mor, mă doare stomacul!”, am spus că sigur am ceva rău de tot și după m-a luat fiica mea de mână și am mers să fac ecografie. După asta, doctorul mi-a spus : „Nu o zi, două, în 24 de ore este de operat!”.

M-am dus la Cantacuzino, m-au văzut, m-au oprit. Era vineri și vineri m-au operat, sâmbătă mi-au dat drumul acasă. Este făcută laparoscopic, dar acum trebuie să țin puțin regim”
Elena Merișoreanu (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI