Drama despre care Ştefan Bănică Jr. nu vorbeşte niciodată. Cântăreţul a avut un frate care a murit la 25 de ani

de: Andrei Simion
27 10. 2019

Ștefan Bănică Jr a avut parte de clipe extrem de grele. După ce tatăl său s-a stins în anul 1995, fratele artistului a murit în urma unui accident rutier violent, în 2001. După ce a devenit tată pentru a treia oară, s-a gândit să facă un gest deosebit pentru a se simți mai aproape de accesta.

Ștefan Bănică a avut un frate care a murit la 25 de ani

Ștefan Bănică duce pe umeri, deja de ani buni, două momente grele care i-au schimbat viața pentru totdeauna. Este vorba destre moartea tatălui și a fratelui său. Artistul a făcut un gest în memoria celui pe care l-a iubit, așa că i-a dat numele celui de-al doilea băiat al lui Alexandru. Din păcate, Alex a pierit în anul 2011, la doar 25 de ani. „Babanu”, așa cum era cunoscut, se afla într-un vehicul alături de un cel mai bun prieten.

Șoferul a pierdut controlul volanului. Alexandru a murit atunci, dar prietenul său cel mai bun a scăpat cu viață. Ștefan Bănică Jr și Alexandru Silviu Bănică erau frați doar de tată. Ștefan este rodul iubirii lui Bănică senior cu ziarista Sanda Lișeanu, iar Alex este rezultatul relației cu femeia alături de care artistul și-a refăcut viața. Fratele lui Ștean Bănică jr. este înmormântat alături de familie la cimitirul Reînvierea, loc în care se odihnesc și alți membrii din familia de artiști.

Fratele lui Ștefan Bănică Jr a murit la doar 25 de ani într-un accident rutier

„Nu l-a iubit nici pe tatăl său”

Costin Mărculescu, fost coleg de platou cu Ștefan la renumita peliculă Liceenii, i-a adus acuze grave vizavi de cimitirul ales pentru tatăl său. De asemenea, după moartea Tamarei Buciuceanu din luna curentă, l-a acuzat și de faptul că a mințit în mesajul de după aflarea veștii de deces a marii actrițe, spunând că nu a iubit-o niciodată pe Isoscel.

„Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea…..”
Costin Mărculescu