‘Drama de la Kaufland’. Momentul care a devenit viral: ce a făcut un cuplu chiar în fața unui magazin

‘Drama de la Kaufland’. Momentul care a devenit viral: ce a făcut un cuplu chiar în fața unui magazin
Gestul a surprins pe toată lumea

De cele mai multe ori, din grabă sau neatenție, suntem puși în situația de a pierde lucruri. Astfel de situații ni se pot întâmpla în magazine, în mașină sau chiar pe stradă. O astfel de situație a fost surprinsă în fața unui magazin Kaufland, dar nu în România, ci în Germania.

Un client Kaufland își pierde telefonul mobil în parcare

Nu este un lucru ieșit din comun să ne pierdem telefonul mobil. O astfel de situație a fost relatată de un client Kaufland, în Germania. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi, dar și relatat pe rețelele de socializare. ”Drama de la Kaufland”, cum a fost denumită pățania, s-a întâmplat miercurea trecută într-o parcare a unui magazin Kaufland din localitatea Hückelhoven.

Presa germană, poate ironic sau nu, a relatat în detaliu despre ”drama de la Kaufland”, în care bărbatul care își pierde telefonul, ulterior acesta urcându-se în mașină pregătit să plece spre casă. Ce a urmat este că un cuplu îi găsește telefonul. Cei doi au predat telefonul mobil la biroul de informații din supermarket, iar gestul celor doi nu a rămas fără ecou. Soția bărbatului care și-a pierdut mobilul avea să publice întreaga aventură pe rețelele de socializare, scriind:

”Bună ziua. Da, încă mai există Oameni cinstiți! Ieri soțul meu și-a lăsat telefonul mobil la Kaufland Hückelhoven când a urcat în mașină. Doi necunoscuțti l-au găsit și i-au lăsat telefonul mobil la biroul de informații.

Mulțumesc pentru că i l-ați găsit! Vă rugăm să contactați Kaufland Hückelhoven. Soțul meu ar dori să vă mulțumească personal!”, relata soția bărbatului, conform presei loale germane.

Gestul a surprins pe toată lumea

Soția bărbatului în cauză aproape că părea oarecum surprinsă că există de fapt încă oameni cinstiți care vor raporta o astfel de descoperire. Acum ea și soțul ei caută cuplul necunoscut care au returnat telefonul pentru a le mulțumi.

Oficialii magazinului unde s-a produs nefericitul incident au comentat și ei, mulumind, la rândul lor, cuplului care a făcut acest gest. „Am dori să profităm de această ocazie și noi pentru a vă mulțumi!”, au scris cei din magazin pe rețelele de socializare. Rămâne de văzut dacă va fi găsit cuplul necunoscut, dar un lucru este sigur, pentru cel care a pierdut telefonul mobil, incidentul s-a încheiat cu bine.

Astfel de situații scot la iveală că încă mai există oameni cu simț civic și bun simț. Sunt multe astfel de situații relatate în diferite colțuril ale lumii, iar asta ne face mai optimiști, că nu a pierit încă bunul simț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI